Δεν είμαι πολύ καλά . λόγο το ότι δεν έχουμε λεφτά δεν ξέρω.δεν είμαι καθόλου καλά. σκεύτομαι συνέχεια τι θα κάνω στο μέλλον . γιατί πλέον δεν υπάρχουν δουλειές τπτ...!!! δεν μπορώ να καταπολεμήσο το ανχος help
Printable View
Δεν είμαι πολύ καλά . λόγο το ότι δεν έχουμε λεφτά δεν ξέρω.δεν είμαι καθόλου καλά. σκεύτομαι συνέχεια τι θα κάνω στο μέλλον . γιατί πλέον δεν υπάρχουν δουλειές τπτ...!!! δεν μπορώ να καταπολεμήσο το ανχος help
Καλησπερα! Λεφτα ολοσ ο κοσμοσ δεν εχει οπωσ επισησ και πολλοι δεν εχουν την υγεια τουσ . Διαλεξε τι ειναι πιο σημαντικο για σενα!
Οταν έρθει η στιγμή να αποφασίσεις θα δεις τι θα κάνεις,δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι..αυτό με τα λεφτά και τις δουλειές οκ δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση..
αγχολυτικα δοκιμασες ; εναλακτικους τροπους χαλαρωσης ; εκοψες τα περιττα εξοδα ; σκεφτηκες να φυτεψεις καμια ντοματα σε κεινον τον ξεχασμενο κηπακο ;
Καλά μην σκας κι αγχώνεσαι γι΄αυτό. Πολλοί είναι πλέον στην θέση σου, δεν είσαι η μόνη.
Εξάλλου τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, (τα πολλά λεφτά όμως την φέρνουν).. :cool: :cool: