ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ''ΚΑΜΕΝΗ''
Χτες ειχα ενα περιστατικο που με εκανε καπως να τσιτωσω, βασικα πηγα για ταττουαζ κ εγινε κατι με τον ταττουατζη. μαρεσε δν λεω κ εχουμε περασει ωωωρες μαζι κανοντας τα ταττ μου, εχει το στυλακι που με φτιαχνει τρυπες ταττς πολλα παντου αγριο βλεμμα βαρια φωνη κ αλανικες κινησεις. οσο μ κανε το ταττ πισω ηταν κολιτα πισω μ και ενιωθα φτιαξιμο πραγμα που ειχα παααρα πολυ καιρο να νιωσω. λεω φτιαξιμο για να μν πω τπτ αλλο πιο χοντρο
τεσπα εγινε ενα μικρο φασωμα κ εκεινος μετα ειπα πως τον επιασα στον υπνο ομως δεν σταματησε συνεχισε να με φιλαει κ μετα με αγκαλιασε κιολας μαρεσε που με φιλησε ειχε παθος κ ηταν αυθορμητο κ αυτο το κανε ωραιο! μαρεσε π ενιωθα να με γαργαλαει το σκουλαρικι του στην γλωσσα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και πολυ αντρας.
εν πασει περιπτωση οταν βγηκαμε απ το δωματιο (δεν προχωρισε σεξουαλικα το θεμα παραπερα) με κοιταζε κ μ χαμογελαγε καπως χαζα εγω χαρικα γτ φανταστικα πως του αρεσε το σκηνικο κ οτι θα με παρει καποιο τηλ μετα
ομως τπτ, δν ξερω αν μετανιωσε επειδη ειμαι πελατισσα ισως να χει κ γκομενα δν εχω ιδεα. ειναι μεγαλυτερος μ οχι κατα πολυ καπου στα 7 χρονια με περναει.
τεσπα του στειλα στο ινμποξ στο φσμπκ αλλα δν μ απαντησε κ εστειλα κ στο κιν να δει να ινμποξ του. απο χτες λοιπον τπτ......
τσαντιστικα καπως επειδη με παει γκινια-πιπα κωλο τελευταια δν εχω καμια επιβεβαιωση απο πουθενα και τσαντιστικα που καθομαι εγω να ασχολουμαι.
πηγα το βραδυ το ριξα στο ποτο και το χορο κ μετα πηγα στο σπιτι ενος φιλου ξημερωματα με την κολιτη μ, ηταν εγω αυτη ο φιλος μας κ αλλοι 2
''ηπιαμε'' 3 τσιγαρα πολυ βαρια και μετα εγινα τοσο χωμα που ειχα διαλειψεις εχανα την αισθηση της ωρας αλλα περασαμε τρομερα ωραια κ ριξαμε τρελλο γελιο. μετα αρχισα θυμαμαι να φασωνομαι με τον εναν κ η κολιτη μ ακριβως διπλα με τον αλλον. τα υπολοιπα δν τα θυμαμαι καλα
μετα περπατουσα πηγα σπιτι κ δεν ειχε σαλιο το στομα δν μπορουσα να καταπιω επειδη ηταν βαρυ κ οι αναποδες μου κανανε χοντρο καψιμο ολα μ τα εγκεφαλικα κυταρα ητανε νεκρα! σπιτι καθισα κουζινα αρπαξα 1 μπισκοτο με 2 κουταλιες μερεντα κ οσο το τρωγα ελεγα ''ρε τωρα το μπισκοτο υπαρχει? το τρωω?'' καλα που δν ξυπνισε η μανα μ γτ με ειχε πιασει νευρικο γελιο και τα ματια μ ηταν τοσο πρισμενα κ κοκκινα κ ειχε αγριεψει η μουρη μου
οσο προσπαθουσα να κοιμηθω ερχοντουσαν ακυρα στο μυαλο μ κ εικονες απ την ζωη μου κ σκεφτομουνα οτι εχω κρεπαλιαστει πολυ. ειμαι ενα ατομο που ζω εντονα κ εχω τοσα προβληματα ειδηκα με την κωλοασθενεια και με κανει ασταθη και τελειως νευρικη υπερκινητικη και ενθουσιωδη. το χορτο με εκανε σαν τον παλιο μ εαυτο. ακριβως ολα τα παραπανω, ξαπλωσα και απ την εκγρηγορση μ ερχοταν να κανω εμετο και απ τον χορο.........χορευω πολυ, μαρεσει να χορευω ειμαι καλη σε αυτο,. αλλα ολα αυτα μαζι χτες με καναν χωμα
το πρωι ανοιξα τον υπολογιστη να δω τι παιζει αλα τπτ ακομα. ξαναπεσα για υπνο. σηκωθηκα με το κεφαλι καζανι και τα ματια μ κουμποτρυπες και το στομαχι κομπος. ανοιξα φσμπκ αλλα τπτ ακομα
τι στραβο εχω, γτ να μη με θελει γτ να με φτυνουν μερικοι. πολλοι τελευταια. δν ειναι για αυτους, ειναι για μενα, τους αντρες τους κατουραω. αλλα θελω να μαθω γιατι
αυτο με ριχνει καπως αλλα βρισκω ατομα κ τροπους να ξεχνιεμαι........ισως λιγο περισσοτερο απ οτι πρεπει με αυτα τα χασισια που φτιαχνουμε,,,,,,ομως κατι κανουνε
εχω καταντησει ενα καμμενο πραγμα με περιεργες σκεψεις και ουτε αυτο με χαλαρωνει. παλι ακομα κ ετσι σκεφτομαι διαβαζω και μιλαω συνεχεια και μπορω κανονικα να υποστηριξω και να βουλωσω το στομα του καθενος. δεν χαλαρωνω με τπτ.........