εχω εδω και πολλα χρονια αγχος.εχω παρατηρησει οτι την ανοιξη χειροτερευω πολυ..παθαινω συχνα κρισεις πανικου και νιωθω μια ταση λιποθυμιας συνεχειαααα.χαλια ειμαι.το παθαινει αυτο κανεις αλλος?
Printable View
εχω εδω και πολλα χρονια αγχος.εχω παρατηρησει οτι την ανοιξη χειροτερευω πολυ..παθαινω συχνα κρισεις πανικου και νιωθω μια ταση λιποθυμιας συνεχειαααα.χαλια ειμαι.το παθαινει αυτο κανεις αλλος?
ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΠΑΛΙΑ.ΣΑ ΝΑ ΣΒΗΝΑ ΕΝΙΩΘΑ.ΖΑΛΑΔΕς ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...2 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΙς ΗΛΙΚΕς ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΩ ΘΕΩ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΑΚΕΤΕς ΜΕς ΤΟΝ ΗΛΊΟ ΠΩς ΔΕ ΤΟΥς ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥς?ΠΩς ΔΕ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ?ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ?ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΚΟΜΑΡΕς?ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 60
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ Ι Δ Ι Α....ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ
γεια σας !!!και εγω μια απο τα ιδια...αλλα εμενα και το χειμωνα με πιανει τρομερα το αγχος μου αλλα λιγο παραπανω το καλοκαιρι...ειναι κριμα να ταλαιπωρουμαστε ετσι αλλα τι να κανουμε?
οσο πιο γρηγορα συνειδητοποιουμε αυτο που μας συμβαινει,τοσο το καλυτερο....πηγαινεις σε κανεναν ειδικο?
εχεις απολυτο δικιο λιλιουμ...εγω κοντευω τα 2 χρονια με αυτο το αγχος .Το προτο χρονο ενιωθα απαισια και σαν καταραμενη..πλεον το εχω αποδεχτει και προσπαθω να το "αγαπησω".
ξερω πως δεν υπαρχει αυτη η νεραιδα με το μαγικο ραβδακι της να μου το εξαφανισει(οπως ονειρευουν καθε βραδυ πριν κοιμηθω) και ετσι το αγαπαω.