ετσι απλα χωρις εξηγησεις. αυτα παθαινεις αμα μπλεκεις με ωραιους αντρες.(παρεπιπτοντως η κοπελα που βρηκε ειναι πολυ κατω του μετριου,δεν μπορω να το καταλαβω αυτο) παντα το φοβομουν οτι θα γινει. μετα απο τοσα χρονια σχεσης πηγα για λιγο καιρο στο εξωτερικο. ε τοτε γνωρισε και τα εφτιαξε με αλλη. δεν θεωρησε σωστο να μου το πει φυσικα.το εμαθα απο αλλου κι επαθα το σοκ της ζωης μου.εχουν περασει 2 μηνες και δε μπορω να συνελθω. κανω εμετο καθε πρωι σχεδον. βγαινω απο το σπιτι μονο για να παω κανεναν καφε με τις φιλες μου(οι οποιες δεν με καταλαβαινουν).περναω καλα κ μολις γυρισω σπιτι παλι τα ιδια.δεν τρωω, δεν κοιμαμαι καλα.αποφασισα μετα απο καποιον καιρο να του στειλω μηνυμα να τον ρωτησω αν θελει να μου πει κατι.ετσι για να ησυχασω.να μου πει ναι ειμαι με αλλη.για να το χωνεψω.κι απο τοτε μιλαμε καθε μερα,βγαινουμε για καφε αλλα δεν μου λεει τιποτα.και με κανει ακομη χειροτερα.μεχρι κι οτι με αγαπαει μου ειπε κι οτι δεν μπορει να μου εξηγησει.ξυπναω και κοιμαμαι με την ιδια σκεψη.αυτος κι αυτη μαζι.να βγαινουν,να διασκεδαζουν,να φιλιουνται,να....μου εχει γινει εφιαλτης.σκεφτηκα πολλες φορες να αυτοκτονησω.αλλωστε δεν εχει νοημα να ζω αν βασανιζομαι τοσο.νιωθω ενα απεραντο κενο.νιωθω οτι δεν θα καταφερω να γνωρισω ποτε καποιον αλλο.κι ακομη κι αν γνωρισω παντα θα τον συγκρινω με αυτον.και παντα θα ζω με την σκεψη οτι θα μου κανει το ιδιο.ισως απο δω και περα δε μπορεσω να ξανακανω σχεση.φοβαμαι οτι θα πηγαινω με αντρες και μετα θα εξαφανιζομαι.θα τους παραταω πριν με παρατησουν αυτοι.
δεν ειμαι καλα.δεν εχω καποιον να μιλησω και τρελαινομαι.σκεφτομαι να παρω 50 χαπια.να πεσω απο το μπαλκονι,δεν ξερω.κατι ακαριαιο.