καλησπερα κι απο μενα κι εγω καλως σας βρηκα .. Λοιπον , σε γιατρο δεν εχω παει ποτε μου που σημαινει δν εχω παρει φαρμακα ακομα . Πιστευω πασχω απο διπολικη διαταραχη κι εγω , εχω ξεφυλλισει πολλα αρθρα και εχω διαβασει και μαλλον αυτο εχω. H ηλικια μου ειναι 24.Αυτη τη περιοδο νιωθω πολυ καλυτερα εχοντας γεμισει το προγραμμα μου με καποιες δραστηριοτητεσ και εκτοσ δουλειας που κι αυτες δουλειες ειναι αλλα τελος παντων , ετσι για να κουνιεμαι και λιγο.
Το θεμα ειναι οτι σιγα σιγα αρχιζω και θελω περισσοτερα που σημαινει οτι θα ξαναπεσω.
Ειμαι με τη νοσο καθαρα 2 χρονια.Ειχε ξεκινισει με το θανατο ενος φιλου μου , αλλα μετα ενω το ξεπερασα κατα καποιο τροπο με πηρε και σε αλλα πραματα.
Εχω ξεκοπει απο ολουσ μου τους φιλους (δουλευα σε internet cafe καποια χρονια και ειχα εθιστει για τα καλα) σε σημειο τωρα που εγω ειμαι καλυτερα, να μην υπαρχει ανταποκριση απ αυτους καθως εγω παντα τους γειωνα και τους ελεγα δικαιολογιες.Δε το χω πει σε κανεναν τους. Ευτυχως ειμαστε πολυμελης οικογενεια και καπωσ σπαει το πραμα. Οι γονεις μου το ξερουν οτι κατι παιζει αλλα το αντιμετωπιζουν μεταξυ σοβαρου κι αστειου και το αφηνουμε στο ντουκου.Δεν εχω παραπονα απ αυτους με εχουν βοηθησει αρκετα. Οσο για τους γιατρους δε παω για οικονομικους λογους αφηνοντας τους και 50 ευρω το ραντεβου τους σε περιοδους κρισεως :D Θα ηθελα τισ συμβουλες σας .
Ευχαριστω πολυ και παλι καλως σας βρηκα