Originally Posted by
oneofthosedays
εισαι σιγουρη πως φοβαται μην πληγωθει???εμενα μου συμβαινει κατι αλλο..ειχα γνωρισει καποιον και ειμασταν τελεια...δλδ το πραγμα πηγαινε πολυ καλα επειδη ειμασταν μακρια μιλουσαμε πολυ στο τηλ αρχικα..και μολις μου λεει οτι θα ερθει να με δει..φρικαραααααα...ενω ηθελα να τον δω απιστευτα...ενιωσα ξαφνικα να πιεζομαι,να πνιγομαι..σκαρφιστηκα ενα σωρο παραμυθια,μεχρι και του οτι υπαρχει κτ αλλο ακομα στ μυαλο μου και τον εδιωξα....επειτα τον ειδα απο κοντα στσ γιορτες και ηξερα ποσο τον θελω ακομη...αλλα πλεον ειχε αλλαξει αυτος..ειμασταν για λιγο μαζι αλλα και με το δικιο του ο ανθρωπος δεν μπορουσε να καταλαβει την αλλαγη μου..πλεον κυνηγουσα και παρακαλουσα εγω,πλεον δεν πνιγομουν,πλεον τον ηθελα τραγικααα...αλλα φυσικα απομακρυνθηκε,λογικο με ειπε τρελη,κυκλοθυμικη,ανισσορο πη,δεν ειχε και αδικο,μου χτυπαγε ξανα και ξανα τα λογια που του ελεγα για να τον διωξω, απιστευτο τα θυμοταν ολα και ειχαν περασει μηνες...μου ειπε οτι τον πληγωσα και ολα αυτααα..πλεον δεν μιλαμε εχω να τον δω αρκετο καιρο..αλλα ..τον σκεφτομαι πολυ..ακομη...και για πολυ ακομη απο οτι φαινεται...ειχα εναν περιεργο φοβο γ τις σχεσεις πριν απο αυτον...χωρις να εχω πληγωθει στ παρελθον..απλα πιεζομουν και πνιγομου,δεν ξερω,δεν μπορω να το εξηγησω...και τωρα που μου το εδιωξε αυτος,τον εδιωξα και εγω...:(