Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ
Εχω παρατηρησει μετα απο γνωριμιες με παρα πολλους αντρες οτι εχουνε προβλημα. ειληκρινα το ειδα αντικειμενικα και πιστευω πως απο μονοι τους κατηγοριοποιουνται. οι γυναικες δεν ειναι τοσο απλησιαστες και ψωνια οσο ο μπαρμαν σε ενα μεγαλο κλαμπακι που νομιζει πως ειναι ο μπραντ πιτ με τα λεφτα του ντοναλντ τραμπ και το μυαλο του χογκινς.............ο μπαρμαν αυτος λοιπον, ειναι αντρας γλαστρουλα, παει γυμναστηριο και κοιταει στον καθρευτη το σωμα του σχολιαζοντας με τους αλλους μαζι τις γραμμωσεις τα μουσκουλα και τι πρωτεινες σε ενεσεις ειναι της μοδας. δεν κοιτανε να σπουδασουν περεταιρω αντε να αναβαθμιστουν σε ενα χορευτη, κ αυτο γιατι η μαμα τους και μερικες αλλες γκομενες τους ειπαν πως ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΕΣ! οποτε επαναπαυονται και λενε μια χαρα ειμαι εχω γυναικες, κονε, φιλους κ ο,τι γουσταρω!
μετα απο 10 χρονια ομως ο μπαρμαν αυτος δεν θα μετραει πια, θα αντικατασταθει με εναν 20αρη και ο μπαρμαν μας λοιπον θα μεινει να ψωμολυσσαξει επειδη δεν θα μετραει σαν πιπινι πια. θα αρχισει να φαινεται λιγουρης για να ριξει γκομενα (ενω παλια το παιζε αφ υψηλου γτ ειχε οποια θελει χωρις να ριξει καν βλεμμα) και τοτε τον παιρνουνε χαμπαρι και ολες φευγουνε και μενει με την χουφτα του στο τελος.
δλδ αυριο μεθαυριο ΟΛΟΙ αυτοι που μας το παιζουν ωραιοι κ επιλεκτικοι θα ναι στα αζητητα και χαιρομαι που βλεπω μερικους τετοιους ηδη!
πολλοι ειναι ομορφα παιδια, αλλα εχουν ενα ''ελατωμα'' που βλεπουν μονο αυτοι. εκεινοι λογω του ελλατωματος αυτου, πιστευουν πως δεν μετρανε οποτε τους κανει η γυναικα ο,τι θελει ειναι τα λεγομενα χαλακια. αλλα δεν φταινε οι γυναικες φταινε οσοι τις αφηνουν
μην μιλησω βασικα για τους μου!@##$δουλους ειναι περιττο
ο αντρας εχει κατα κυριο λογο υπερβολικη αυτοπεποιθηση, δεν περιμενει να γνωρισει καποια καλα και εν τελει προσπαθει οσο μπορει να ειναι ειτε καγκουρας ειτε παρτακιας ειτε επιδειξιας ''μαμαω στεγνα οποια γουσταρω'' για να δουν οι φιλοι του. στα 13 μου και στα 25 μου το ιδιο ειναι ολοι!!!
δεν κανω κριτικη και δεν μιλαω για ολους, για να μην παρεξηγηθω, απλα μιλαω για την πλειοψηφια συμφωνα με τις εμπειριες μου
νομιζουν πως σε δουλευουν και πως σε ριχνουν στο κρεβατι στο ετσι,. δεν υπολογιζουν πως πας επειδη θελεις και στην τελικη, γιατι ρε φιλε μου κανεις χαρη δεν χρειαζεται μην χαλας την ''ουσια'' σου αντε κατεψυξε την μπας και γινει καμια στραβη στο μελλον να χεις καβατζα