-
παιζει να κοψω τα χαπια
Τον σεπτεμρβη θα ειμε σε 2 rispendal.Συπληρωνω και 10 χρονια ταυτοχρονα παιρνοντας αγωγη.Ειμε τοσο χαρουμενος που εχω ελπιδες να τα κοψω.Απο την αλλη δεν παιρναν και πολλα απο το χερι μου για να τα κοψω.Ενταξη το κλασικο αλκοολ με μετρο.Αμα καταφερω και κοψω τα χαπια θα ναι θαυμα.3 φορες χρηση xtc, ψυχιατρειο τον 6ο και ξανανεβασμα στο 10.Ειμε τοσο χαρουμενος.Μονο σαν θαυμα μοιαζει αυτο που παιζει να γινει.
-
Μπράβο Σκιάχτρο, μακάρι να πάνε όλα καλά ρε φίλε.
-
διαβασα οτι οσο χρονο παιρνεις αντιψυχωσικα τοσος χρονος χρειαζεται για να τα ελατωσεις κ να τα κοψεις!Δηλ. εσυ τα παιρνεις λες 10 χρονια , δεκα χρονια χρειαζονται με σταδιακες μειωσεις μεχρι να μη παιρνεις τιποτα.
Αφου εφτασες στα 2μγ ,γιατι βιαζεσαι κ δεν χαιρεσαι απολαμβανοντας την επιτυχια σου κ την δυναμη σου , αφου εισαι καλα με τοσο μικρη δοσολογια μη βιαστεις να το σταματησεις!
-
Πολυ χαιρομαι που υπαρχει αυτη η πιθανοτητα!
Το συζητησατε κ με το γιατρο;
Εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο, οτι χρειαζετε ο ισος χρονος, απλα οτι αν τα παιρνει καποιος χρονια χρειαζετε πολυ σταδιακη μειωση, περιπου ενα χρονο!
Παντως κ στην δοση συντηρησης να μεινεις, ειναι πολυ μεγαλο βημα κ να χαρεις εξισου.
-
Συμληρωνω τον αυγουστο 1 χρονο που παιρνω την δοση.Τοτε θα γινει η μειωση.Με ειπε στο μισο.Τα παω πολυ καλα αν εξερεσεις οτι το μυαλο μου κανει κυκλους που το ειχα εξ ανεκαθεν.Τωρα αμα φτασω στη δοση 2 μονο σαν θαυμα θυμιζει οπως ειπα.Και ειμε πολυ κοντα στο
να κοψω τα φαρμακα.
-
Μακάρι να πάνε όλα καλά.....
Υπάρχει κάποιος που να τα έχει κόψει νωρίς? Δλδ να μην κάνει θεραπεία για πολύ καιρό. Ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος θεραπείας? θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να απαντήσει... :-)
-
Απ οτι διαβασα σε ενα foroum εως τα 10 χρονια εχεις ελπιδες να τα κοψεις μετα δυσκολευει παρα πολυ.
-
Ναι ετσι λενε, αν ομως εισαι δεκα χρονια χωρις χαπια σε μια ανεκτη λανθανουσα φαση ,μετα αν χρειαστει να τα παρεις τα χαπια θα λειτουργησουν η θα ειναι ανεπιστρεπτη η φαση?
-
θα λειτουργησει σαν 1ο χρονο.οχι απο τα 10 χρονια και μετα.Γενικα οσο περισσοτερο χρονος παιρναει με χαπια τοσο πιο πολυ 8α αργησει να επανελθει ο οργανισμος