Σχεση απαγορευτικη για τους γονεις μου....
Καλησπερα σε ολους...Εδω και 5.5 χρονια εχω μια σχεση με ενα παιδι....εγω αποφοιτος μια πανεπιστημιακης σχολης (32 χρονων) αυτος αποφοιτος μιας ιδιωτικης...σε λιγο διαστημα παρουσιαζω για να παρω το τελευταιο μου πτυχιο ο ιδιος εχει μια επιχειρηση που προσπαθει να την κανει να ανθισει + απολυμενος απο την πρωινη του δουλεια ...τυχαινει σε πολλους δεν ειναι η καταστροφη του κοσμου... Εγω δυστυχως εχω οικονομικη βοηθεια απο απο τους δικους μου παρα το γεγονος οτι εχω δουλεψει στο παρελθον αλλα γενικα παντα ο.τι δουλειες και αν εκανα φυσικα στην αρχη ειχα μουρμουρα...Φυσικα η μητερα μου η οποια ουσιαστικα μας μεγαλωσε και εμενα και τον αδερφο μου οταν καταλαβε πως εχω σχεση με αυτο το παιδι αρχισε τις ατακες του ελληνικου κινηματογραφου..
Σε αυτο το σπιτι θα μπει ο πεμπτος επιστημονας, μονο η μανα σε αγαπαει ανιδιοτελως, κομμενες οι μηχανες τα ξερω ολα...Λογω ενος πολεμου που ειχε ξεκινησει στις αρχες και των μουτρων (ειχε βαλει και μια ''φιλη'' να με πεισει να επιστρεψω στα πατρια εδαφη) σταματησα να της μιλαω για ολο αυτο τα τελευταια ουσιαστικα 4 χρονια...Ζω μια σχεση κρυφη απο την οικογενεια μου και δε μπορω να πιασω τη μητερα μου να της πω πως με αυτον τον ανθρωπο θελω να το παω σοβαρα...Σε φασεις που ειχα αναφερει στον αδερφο μου πως θελω να της μιλησω μου το ειχε απαγορευσει για να μην του χαλασω την οικογενειακη του ηρεμια (παρεπιπτοντως στο παρελθον μου τα εκανε χειροτερα ο αδερφοσ μου δινοντας πληρη αναφορα για το τι κανω!!)..Ειχα ενα ατυχημα μονη μου στο σπιτι..Κατευθειαν ετρεξε ο φιλος μου και καναμε τουρ σε ολα τα νοσοκομεια.Οταν ηρθαν οι γονεις μου σπιτι κυριολεκτικα τον πεταξαν εξω απο το σπιτι και δεν του ειπαν ενα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
οταν πριν ενα χρονο πηγα να της ανοιξω κουβεντα μου την εκοψε λεγοντας πως την ενδιαφερει μονο το επαγγελματικο μου και τιποτε αλλο...οταν τολμησα να της πως ναι αλλα εμενα με απασχολουν και αλλα θεματα απλα μου απαντησε αυτα τα θεματα δε θα συζητηθουν ποτε...Αποφασισα να μετακομισω σε σπιτι σε αλλη περιοχη και επειδη δεν την ενεκριναν με απειλησε ο πατερας μου πως θα κατεβει και θα σφαξει κοσμο...Και η ολη συμπεριφορα της μανας μου ειναι η απολυτη σιγη υχθυος...Καμια συζητηση επι του θεματος απολυτως καμια..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλεον ο φιλος μου με απειλει πως αν δεν ξεκαθαρισω η σχεση αυτη τελειωνει..αδικο???φυσικα και οχι...γιατι ομως τρεμω τοσο πολυ να της μιλησω???γιατι δεν εχω τα κοτσια να υποστηριξω αυτη τη σχεση???Γιατι μου κοβονται τα ποδια οποτε τη βλεπω???Γιατι????Γιατι νιωθω πως μισω πια την οικογενεια μου...Δε μου λειπουν καθολου και ας εχω να τους δω 4 μηνες....