Originally Posted by
Lou!
οι προχωρημενοι χριστιανοι που εμπλεξα διαδικτυακως δεν ξερω ακριβως απο που τα λενε, εχουν διαβασει τις γραφες?, ουτε εγω ξερω, αλλα μυστηριωδως εχουν απαντησεις σε πολλα απο αυτα τα θεματα.
εγω τις γραφες δεν εκατσα να τις διαβασω.
κολαση λενε αν καταλαβα καλα, την επιβιωση της συνειδητοτητας μετα θανατον (δλδ δε δεχονται οτι η ψυχη πεθαινει), αλλα ειναι μονη κ ερημη, αποκομμενη απο το Θεο. κατι τετοιο. στη χειροτερη βασανιζεται απο τα παθη της. τωρα, αν τα εχει καλα με τον εαυτο της, μονη της, σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι παιζει!
δλδ εγω η αθεη, θα πεθανω κ θα βασανιζομαι μονη μου, αφου δε δεχομαι το Θεο (ειτε ως αθεη, ειτε ως αρνησιθεη). αλλα η κραση μου δε σηκωνει Θεο καλως η κακως. ολο ένοχη αισθανομαι. μεχρι κ για το προγαμιαιο σεξ που εκανα πριν κατι χρονια με τον πρωην, που λενε, κ που τοτε βεβαια δε μ απασχολουσε η θρησκεια ουτε κατα ελαχιστον.
ασε που δεν εχω καμια ορεξη να συμμετεχω σε ολες αυτες τις ακολουθιες κ τα μυστηρια της εκκλησιας! κ μετα σου λενε οτι δε σωζεσαι αν δε συμμετεχεις! παιδια μια χαρα ειστε γιατι δε μπλεξατε! που να ξερατε τι λενε!