δεν θελει να χωρισουμε...
γεια σας!
ειδα το forum και μου φανηκε πολυ χρησιμο γιατι χρειαζομαι τις συμβουλες σας!εχω μια σχεση εδω κ 3 χρονια,εκεινος 26 κ εγω 24 χρονων.απο το καλοκαιρι δεν τα πηγαιναμε καλα ειχαν γινει διαφορα κ απομακρυνθηκαμε..εκεινος μαλλον δεν το καταλαβαινε κ οταν του ειπα τα χριστουγεννα οτι δεν μπορω αλλο αντεδρασε ασχημα,μου ελεγε οτι δεν θελει να με χασει,δεν το συζητουσε καν(ενω σε συζητησεις που ειχαμε κανει παλιοτερα μου ειχε πει οτι αν θελω μπορω να φυγω κ δεν εδειχνε να τον ενοχλει)!
λογω της μεγαλης πιεσης που δεχομουν απο εκεινον(κ δεχομαι ακομα)συνεχισα να ειμαι μαζι του προσπαθωντας παντα με διαφορετικο τροπο να φυγω απο αυτη τη σχεση,δεν τα καταφερα γιατι δεν θελει,κλαιει και το χειροτερο ειναι οτι 2 φορες μου ειπε οτι θα αυτοκτονησει κ ειδικα σημερα που ηταν η δευτερη φορα εκανα μεγαλη προσπαθεια για να του αλλαξω γνωμη.
δεν ηταν ετσι ποτε δεν ξερω γιατι αλλαξε τοσο η συμπεριφορα του,ηταν παντα πολυ ανετος κ χαλαρος αλλα απο το καλοκαιρι κ μετα βλεπω μεγαλη αλλαγη.τι να κανω?
μπορειτε να μου πειτε καποια πραγματα που μπορω να του πω?ειλικρινα δεν μπορω αλλο μηπως να αυτοκτονησω εγω να τελειωνει αυτο το μαρτυριο?εχω πιεστει παρα πολυ,δεν μπορω να αναπνευσω!