επρεπε να αρραβιωνιαστω για να νιωσω ετσι??????
ειμαι σε μια σχεση εδω κ 6 χρονια αν κ περασαμε πολλα (χωρισμους,αποστασεις κ.α) και πριν 3 μηνες αρραβωνιαστηκαμε!ημουν τρελη απο την χαρα μου κ εκεινος επεισης,ολα ειναι ηρεμα αλλα νιωθω οτι δεν περπαταμε μαζι,δεν μου μιλαει ποτε για εκεινον,για την παιδικη του ηλικια,για τα προβληματα της δουλειας του,για δικες του σκεψεις,για το μελλον μας,απλα ζει μαζι μου...........η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες δημιουργω κ εγω εντασεις.στην δουλεια του εχει συναιτερο την κορη καποιας οικογενοιακη φιλης της μητερας του,ειναι ο αδερφος του,η μητερα του κ αλλα 15 ατομα προσωπικο κ αυτο που με τρελενει ειναι πως αυτη την εποχη της κρισης που ο κοσμος δεν εχει να φαει με βλεπει που δεν εχω δουλεια κ αγοραζω εφημεριδες κ δεν μπαινει στον κοπο να μου προτινει να δουλεψω μαζι του.φοβαμαι πως ποτε δεν θα με εμπιστευτει κ παντα θα τον περιμενω με ζεστο φαγητο,πλυμενα ρουχα,καθαρο σπιτι......το θεμα ειναι οτι παω να κανω οικογενεια μαζι του κ δεν νιωθω οτι εχουμε κατι κοινο,οταν αναφερομαι για εκεινον λεω το μαγαζι του,το αυτοκινητο του,τα χρηματα του......δεν τα νιωθω δικα μας,με κραταει σε αποσταση κ φοβαμαι πως δεν θα αντεξω για πολλη[/B][/B] αυτη την κατασταση κ ειναι κριμα γιατι τον αγαπαω κ μ'αγαπαει..................