Νομίζω οτι έχω κατάθλιψη.
Γειά σας,
Χώρισα πριν 3 μήνες περίπου με μια κοπέλα που τα είχαμε 2,5 χρόνια. Η πρώτη μου πραγματική σχέση και η πρώτη γυναίκα που αγάπησα αληθινά και της έδωσα τα πάντα. Χωρίσαμε για έναν ηλίθιο λόγο και απο τότε είμαι χάλια. Έχω προσπαθήσει να ξαναείμαστε μαζί αλλά δεν θέλει, την έχω παρακαλέσει αλλά τίποτα.
Ότι και να κάνω δεν μπορώ να την βγάλω απο το μυαλό μου. Έκρυψα τα πάντα που την θύμιζαν αλλά πάλι. Την βλέπω συνέχεια στα όνειρα μου, μέσα απο έναν διάλογο σε μια ταινία, στην μουσική που ακούω. Όλα μου την θυμίζουν. Τόσο καιρό που είμαστε χώρια δεν μπορώ να φάω, με το ζόρι τρώω ένα πιάτο φαγητό την ημέρα, απο ύπνο τα ίδια χάλια, κοιμάμαι λίγο και συνήθως ξυπνάω γιατί είδα εφιάλτες.
Άσχετες στιγμές με πιάνουν τα κλάματα και το παράπονο, νιώθω πολύ ευάλωτος και αδύναμος να κάνω το οτιδήποτε. Έχω μόνιμα έναν κόμπο στο στομάχι. Δεν έχω κάποιον κοντά μου να μιλήσω γι αυτό γράφω κ εδώ, νιώθω πολύ μόνος.
Όλο αυτό πρέπει να το ξεπεράσω μόνος, όσους έχω ακόυσει να μιλάνε για τέτοια λενε οτι ο χρόνος θα με κάνει να ξεχάσω και να προχωρήσω στην ζωή μου αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Ήδη είμαστε 3 μήνες περίπου χώρια και νιώθω πιό χάλια απο ποτέ.