Ευλογία ή κατάρα? Αυτή είναι η ερώτηση που θέτω πολλές φορές στον εαυτό μου Η αγάπη και ο έρωτας είναι ευλογία Ίσως όμως να είναι κατάρα, να τα μοιράζεσαι στη ζωή Να τα μοιράζεσαι και να τα κρύβεις σαν κλοπιμαία Απιστία, προδοσία, υποκρισία, εξωσυζυγική σχέση και μια διαφορά ηλικίας με αυτόν που αγαπώ (είμαι μεγαλύτερη του 9 χρόνια, αλλά εξωτερικά δεν φαίνεται καθόλου αυτή η διαφορά μας) και μέσα σε όλα αυτά και μια μεγάλη απόσταση, που μας χωρίζει Γνωριστήκαμε πριν ενάμιση περίπου χρόνο από το διαδίκτυο Του έστειλα ένα email, μου έστειλε και εκείνος και τότε όλα άρχισαν. Ατέλειωτες ώρες επικοινωνίας Τέλειας επικοινωνίας Οι απόψεις μας για τη ζωή, οι αξίες μας και ο συναισθηματικός μας κόσμος ήταν κτισμένα στη ψυχή και στο νου μας με τα ίδια υλικά Υπήρξαν κάποιες διαφορές στο τρόπο σκέψης, μα είναι φυσικό να υπάρχουν κάποιες διαφορές στο τρόπο σκέψης ανάμεσα σε έναν ανδρικό νου και σε έναν γυναικείο Διαφορές που εντοπίσαμε και έτσι, μέχρι τώρα που σας γράφω, όλες οι συζητήσεις και η επικοινωνία μας είναι ακόμη ένα παιχνίδι της διαφορετικής φύσης μας Μετά από ένα περίπου μήνα επικοινωνίας με chat στο διαδίκτυο και τηλέφωνα, ήλθαμε και σε ερωτική επαφή Και τότε έγινε αυτό που λαχταρά ένας άνδρας και μια γυναίκα Και που δεν το είχαν νιώσει μια ολόκληρη ζωή Να φτάσουν στα αστέρια και να κάνουν έρωτα μέσα στο σύμπαν Ίσως αυτό το περιγράφω λίγο ποιητικά, όμως έτσι έγιναν όλα...Η καταπιεσμένη φαντασία και των δυο μας, μας οδήγησε έξω από την ατμόσφαιρα της γης Σε ένα πεθαμένο γάμο και οι δυο, με τους συντρόφους μας που δεν μας αποδέχτηκαν έτσι όπως είμαστε ποτέ. Τα ενδιαφέροντα μας με εκείνους τελείως διαφορετικά, χωρίς καμία ουσιαστική επικοινωνία Σύμπτωση, που και οι δυο τους δεν μιλάνε πολύ και εμείς τώρα να έχει περάσει ενάμιση χρόνος και να λέμε τόσα πολλά Να μιλάμε και να περιγράφουμε και οι δυο τη ζωή μας, όπως πέρασε πριν γνωριστούμε και πόσο άδεια ήταν και τώρα τη γεμίζουμε με λέξεις, συναισθήματα και εικόνες που ποθούσαμε να βρούμε στη ζωή και στο άλλο φύλο Αυτό τον ενάμιση χρόνο, για το λόγο που η δουλειά και των δυο μας το επιτρέπει συναντιόμαστε και κλέβουμε από το χρόνο τις στιγμές του Κλέβουμε και ζούμε Μες τη παρανομία η αγάπη και ο έρωτας μας Θελήσαμε και οι δυο και μιλήσαμε στα αδέλφια μας και τώρα εκείνα, αφού το αποδέχθηκαν όπως μπορούσαν καλύτερα, σιωπούν Δεν ξέρω πότε θα πέσουν οι μάσκες Πότε όλα θα αποκαλυφθούν Μας «πάει» η ζωή και την «πάμε» κι εμείς Ίσως από μοιρολατρία, ίσως από βόλεμα, ίσως από ευαισθησία να μη πληγωθούν όλοι οι τρίτοι γύρω μας Δεν μας νοιάζει το αύριο, θέλουμε να ζήσουμε το τώρα Και η ζωή, έστω και έτσι, γίνεται πιο όμορφη Η αντοχή της αγάπης, μας δίνει δύναμη να ξεπερνάμε τα εμπόδια και ο έρωτας τη λαχτάρα για ζωή Δεν ξέρω αν είναι ευλογία ή κατάρα όλα αυτά, αλλά θα καταλήξω με αυτό το γνωστό άσμα «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωση μας όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος» Σας ευχαριστώ που μ ακούσατε και συγχαρητήρια σε εκείνους που έφτιαξαν αυτή τη σελίδα, για να συναντιούνται οι άνθρωποι και να συζητούν όλα αυτά που τους απασχολούν.