στη διπολικη πως αισθανεται καποιος;;;;υπαρχει περπτωση για 2-3 μερες να εχει υπερενταση και μετα να ειναι πεσμενος;;;;υπαρχει περιπτωση υπερενταση και καταθλιψη να συνυπαρχουν;;;;
Printable View
στη διπολικη πως αισθανεται καποιος;;;;υπαρχει περπτωση για 2-3 μερες να εχει υπερενταση και μετα να ειναι πεσμενος;;;;υπαρχει περιπτωση υπερενταση και καταθλιψη να συνυπαρχουν;;;;
υπάρχει...
σ'ευχαριστω pelariry...την τεταρτη θα ξαναπαω στον γιατρο...παιρνω εδω και 5 μερες zymprexa 5mg αλλα εχω πολυ υπερενταση..τη μια ειμαι ανεβασμενη και την αλλη πεσμενη..
κοιμηθηκα μετα τη βραδινη υπερενταση κατα τις 4 και σηκωθηκα κατα τις 11.αισθανομαι μια υπερενεργεια και ευφορια!!!!!!!μιλαω ακαταπαυστα και καπνιζω σαν τρελη...τρελαινομαι μαλλον!!!!!!!!!
στη διπολικη ολα παιζουν αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον κυκλοθυμια το χω νιωσει κι εγω απειρες φορες..επισης υπαρχει κ η περιπτωση εκει που (νομιζεις οτι) εχεις σταθεροποιηθει κ το ελεγχεις να κανεις καμια υπομανια η μανια οπως εκανα εγω...
οσο για το πως αισθανεται καποιος στις φασεις της διπολικης μπες εδω τα λεει αναλυτικα:
www.mazi.org.gr
7 ωρες μια χαρα ειναι εγω 3 μερες δεν κοιμηθηκα καθολου λολ!! το φαρμακο αυτο επειδη το χω παρει παλιοτερα καθε αλλο παρα υπερενταση δημιουργει αντιθετα φερνει καταστολη κ υπνηλια τωρα αν σε σενα φερνει υπερενταση τι να πω περιεργο....