ΤΥΧΑΙΝΕΙ να βλεπω και να γνωριζω ατομα που αλλα μου λεγανε παλια πως θα γινουνε κ αλλου καταληξανε. εχω διαπιστωσει πως ειναι ολοι ματαιοδοξοι και η καταληξη ειναι η ιδια, ο συμβιβασμος.
''ηθελα να γινω ζωγραφος αλλα συμβιβαζομαι με την δουλεια γραφειου που εχω τωρα'' ''ηθελα να γινω μοντελο αλλα συμβιβαζομαι με το ρολο της σερβιτορας σε καφετερια'' ''ηθελα να γινω πιλοτος αλλα συμβιβαζομαι με το να οδηγω ταξι''
μικρα μας λεγανε να διαβασουμε να προκοψουμε και τωρα οσα πτυχια εχεις τοσο δυσκολοτερο να δουλεψεις, γιατι να παρουν εσενα με τα πτυχια να στα χωνουν χοντρα και ν αμην παρουν τον αλλον που μπορει να μαθει τα ιδια με σενα και να παιρνει τον βασικο μισθο.
καθομαι και σκεφτομαι και λεω πως γι αυτο ειναι ολος ο κοσμος μες στην μιρλα επειδη- και με το δικιο του- καθεται και κανει καταναγκασμους! το μονο δραστικο που κανουν ειναι να γκρινιαζουν, τι απελπιστικο!
ονειρα του καθενος πανε στα σκουπιδια και συνεχιζεις να ζεις για να δουλευεις και οχι το αντιθετο.
τελοσπαντων σκεψεις που αποτυπωνονται εδω σε ενα μεγαλο κειμενο που οι περισσοτεροι θα βαριουνται να διαβασουν - αλλα προτιμω να τα γραφω ετσι γιατι μπορει και καποιος να επιρρεαστει απο μενα.
ειπα σε εναν φιλο μου πριν στο τηλεφωνο πως νιωθω αχρηστη επειδη ολα τελευταια πανε αντιθετα απ οτι ειχα προγραμματισει και εκνευριζομαι. εχω μια αισθηση πως με εγκαταλειπουν και οτι μερικοι - οχι ολοι- δεν ασχολουνται πλεον μαζι μου και δεν επιρρεαζονται απο μενα. θελω να με ακουνε γιατι τι σκατα κανεις αμα δεν σε ακουνε δεν υπαρχεις ΚΑΝ!
ονειρο μου ειναι να καθονται να με ακουνε και να επιρεαζονται απο οσα λεω! γιατι εχω πολλα να πω και δεν ειναι χαζα ουτε αμπελοφιλοσοφιες! ομως σκατα ολοι κοιτανε τον εαυτο τους
μαρεσει να ακουω και να μιλαω και περισσοτερο μαρεσει να ακουω εσας που εχετε κατι παραξενο να πειτε, επειδη βγαζω δικα μου συμπερασματα μεσα απο τις ιστοριες σας. οποιος θελει μπορει να μου πει τα χειροτερα βιτσια και παραξενιες του και να σου βγαλω 100 θετικα απο τα ελλατωματα σου
ευχαριστω για τον χρονο σας
φιλικα