Originally Posted by
Densoulew
Η αλήθεια είναι οτί αυτά τα άτομα δεν τα θέλω για κανονικούς φίλους,απλά για να περνάμε καλά όσο είμαστε στο σχολείο...συνήθως καλά περνάμε,όμως επειδή τους ξεβολέυω με την στάση μου ορισμένες φορές αντιδράνε και ξεφεύγουν κάπως από το επίπεδο της πλάκας...εκτός δηλαδή και αν υπάρχει φιλικό ξεκατινιασμα και εγώ δεν το ήξερα...Πάντως από την άλλη η φυγή δεν είναι λύση για εμένα...Πάντως δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα...απλά ο πρώην διπλανός μου,μου είχε κάνει 2 φορές κάτι για να με μειώσει,εγώ την δεύτερη φορά αντέδρασα και το σταμάτησε,σήμερα είπε μεγάλη χοντράδα,εγώ τα πήρα άγρια και ξύνησα πολύ απεναντί του και μετά από λίγο έρχετε καπάκι ένας άλλος και επειδή δεν ξέρω εγώ πως την είχε δει έρχεται και μου την λέει για ένα άλλο θέμα...
Τέλοςπάντων γενικά τον δεύτερο θα του κατεβάσω κανά καντήλι θα τις κόψει τις μαλακίες,με τον πρώτο όμως δεν ξέρω νομίζω οτί και εκείνος τα έχει πάρει για κάποιο λόγο (που δεν ξέρω) με εμένα,ίσως να κάτσω κάποια στιγμή να μιλήσουμε γιατί σήμερα τα πήρα πολύ χοντρά και με τους δύο...Όσο για την υπόλοιπη παρέα σα κοπάδι φέρθηκε και εγώ σε άλλες περιπτώσεις τα ίδια έχω κάνει...όμως πρόσφατα κατάλαβα τι παίζει με εμένα και την αυτοεκτιμισή μου και αφού τα βρήκα με τον εαυτό μου δεν θα αφήσω κανένα να επηρεάσει αυτό το πράγμα....