-
περιεργα ονειρα
σας εχει τυχει να δειτε καποια σειρα η ταινια και μετα να σκεφτεστε κατι συγκεκριμενο η να το δειτε στο ονειρο σας 2 -3 φορες?χτες πετυχα μια σειρα μπορει και αλλοι να την ειδατε,που ηταν μια αστυνομικος που εβλεπε στο ονειρο της καποιες δολοφονιες,εδειξε μετα καποια σκηνη απο το μετρο που εσπρωχναν καποιον η κατι τεοτιο και εγω μετα το δα στο ονειρο μου και ξερω γατι ,γιαιτ παλια ειχα φοβια οτι με σπρωχναν απο κει αφου δεν ειμαι απο αθηνα και ειχα αγχωθει με κοσμο..σας φαινεται κουφο εε?
-
Δεν είναι και τελείως κουφό, το εξήγησες και μόνη σου, αυτό έγινε προφανώς λόγω της συγκεκριμένης φοβίας που έχεις μέσα σου. Δεν είναι και τπτ τραγικό.
-
Καθολου κουφό θα έλεγα εγώ. Μη σε ανησυχεί
-
ασε εγω που ειμαι τρελα πορωμενη με ολα τα saw σχεδον καθε βραδυ βλεπω τον jigsaw ειτε τη μια να ειμαι η θηλυκη version του ειτε συνεργατιδα του ειτε να με εχει βαλει σε καποια απ τις δοκιμασιες του...βλεπω κ απο αλλες ταινιες η πολλες φορες βλεπω τη συνεχεια μιας ταινιας αλλα ειδικα μ αυτον εχω κολλημα...
δεν ειναι καθολου αφυσικο να αναπαραγει ο εγκεφαλος κατα τη διαρκεια του υπνου τα ερεθισματα που εχει δεχτει τη μερα ειτε προερχονται απο σκηνες καποιας ταινιας ειτε απο γεγονοτα που συνεβησαν...μη σε αγχωνει αυτο εμενα τουλαχιστον με εξιταρει!!!:rolleyes: