Κι εκει που ελεγα πως θα ηρεμησω λιγο απ την υπερενταση κ θα μπορεσω να ζησω φυσιολογικα δεν ξερω τι σκ@τ@ στραβωσε κ ενω ημουν σε ελεγχομενη υπομανια κ επειρνα κ τα φαρμακα μου εκανα μανιακο επεισοδιο...επεσε καπακι κ το θεμα της διατροφικης διαταραχης που εχω..δεν αντεχω αλλο ρε παιδια ποτε πια θα ηρεμησω?? δεν παλευεται αλλο πραγματικα ολοι μου λενε οτι ειμαι δυνατη κ θα τα καταφερω αλλα εγω δεν το βλεπω αυτο σε μενα φυσικα κ εγω σε καποιον αλλο που ηταν στη θεση μου τα ιδια θα λεγα αλλα αλλιως ειναι να το βιωνεις κ αλλιως να εισαι απεξω κ να δινεις συμβουλες...
Ηδη απο την προηγουμενη βδιμαδα αισθανομουν full στην ενεργεια κ οτι ειμαι τελεια κ μπορω να κανω τα παντα κ ειμαι the best..κ το πιστευα..η αρχη του επεισοδιου ξεκιναει σαββατο πρωι με εμενα να ειμαι τοσο ευδιαθετη θαρρεις κ ειχα παρει 10 exstasy να εχω ντυθει υπερπαραγωγη να εχω βαλει ο,τι πιο πολυχρωμο κ προκλητικο κ sexy ειχα..κοιτιεμαι στον καθρεφτη επι 5 λεπτα κ για πρωτη φορα λεω ποσο ομορφη ειμαι ποσο καραγκομεναρα κ φαντασιωνομαι αγριο sex κ τετοια πραγματα τελοςπαντων...κατεβηκα μετα αγορα εκανα τρελο shopping βασικα δεν καταλαβαινα τι εκανα ξοδεψα ετσι στο ακυρο πανω απο 300 ευρω (κ εν μεσω κρισης χεχεχ) ολη μερα την εβγαλα στα μαγαζια κ πηγαινοντας απο δω κ απο κει δεν ηρεμουσα με τιποτα περπατουσα κ ενιωθα πριγκιπισσα ηθελα απεγνωσμενα να φασωθω με καποιον ηθελα με λιγα λογια να κανω τα παντα ενιωθα τοσο δυνατη κ ετοιμη να κατακτησω τα παντα..χαζογελουσα στο δρομο κουνιομουνα κ καπως προκλητικα με κοιταζαν καποιοι περιεργα αλλα χεστηκα...οι γονεις μου ανησυχησαν γιατι μεχρι το βραδυ δεν ειχα γυρισει τελοςπαντων με βρηκαν εγω σεν ηθελα εντωμεταξυ με τιποτα να γυρισω σπιτι κοντεψα να πλακωσω απ τα νευρα κ τη μανα μου...anyway την επομενη μερα ειχα κανει το σπιτι rock stusio με εμενα να εχω ντυθει σαν rock star κ να εχω τη μουσικη στο τερμα να χορευω να βγαινω στο μπαλκονι στο δρομο...τρελα κεφια χεχε...τη δευτερα παλι ντυνομαι sexy κι οποιος αντεξει βγαινω παλι για ψωνια μες στην τρελη χαρα δεν προλαβα να ξοδεψω πολλα γιατι λιποθυμησα μεσα σ ενα μαγαζι πες απ την υπερενταση πες κ οτι 3 μερες δεν ειχα φαει τιποτα ουτε ειχα κοιμηθει γιατι πολυ απλα ουτε νυσταζα ουτε πεινουσα τεσπα....με πανε στο νοσοκομειο συνηλθα γρηγορα ευτυχως αλλα δεν μπορουσα να κουνηθω ημουν τοσο εξαντλημενη ενω μεσα μου ηθελα να φυγω κ να συνεχισω το shopping...δυο μερες εμεινα στο παθολογικο γιατι ειχα παθει αφυδατωση κ δεν ειχα σχεδον καθολου ηλεκτολυτες απ τα καθαρτικα που επαιρνα...μετα ητανε να νοσηλευτω στο ψυχιατρικο τμημα αλλα στο τσακ το γλιτωσα οι γιατροι στο νοσοκομειο επεμεναν οτι επρεπε να νοσηλευτω γιατι ειχα χασει τον ελεγχο κ μπορει να εκτεθω η να εκθεσω αλλους...την επεσα κ σε δυο γιατρους κ ελεγα συνεχως ποσο ομορφη ειμαι οτι να ναι.....η διαγνωση ηταν "μανιακο επεισοδιο"..ευτυχως συννενοηθηκαν με το γιατρο μου να μη νοσηλευτω αλλα μου διπλασιασε το abilify κ ειμαι υπο στενη παρακολουθηση τωρα..εντωμεταξυ τωρα ειμαι στο σχεδον ανιθετο....ενω νιωθω πως αντικειμενικα εχω διαθεση η τουλαχιστον πιστευω πως εχω ειμαι μουδιασμενη κ σωματικα κ συναισθηματικα.....δεν νιωθω τιποτα σχεδον, καταστολη κ απαθεια....οταν περπαταω ζαλιζομαι κ νομιζω πως θα πεσω, τρεμει η καρδια μου, τρεμουν τα παντα....πιστευω φταινε τα φαρμακα που τα αυξησε αλλα δεν αντεχω να ειμαι ετσι για πολυ ακομα...ξερει κανεις ποσο καιρο θα μου παρει να επενελθω κ να μην νιωθω σαν ζομπι??
εντωμεταξυ καθομαι μες στο σπιτι συνεχεια ουτε να συγκεντρωθω μπορω ουτε να διαβασω ολα μου φαινονται περιεργα κ εξωπραγματικα....χτες πηγα με το αγορι μου βολτα στο θερμαικο στο λιμανι με το ζορι στεκομουνα κ περπατουσα σαν χαμενη μολις εσκυψα να δω τη θαλασσα ζαλιστηκα κ φοβηθηκα οτι θα πεφτα μεσα..ισως να ζαλιστηκα κ απ τη μποχα πιος ξερει...(τωρα που το σκεφτομαι εκει βρηκαμε να παμε??) τεσπα κ μετα στο αστικο με το ζορι στεκομουνα κ ρωτουσαν οι γριες αν εχω κατι κ ειχα την αισθηση οτι ολοι εμενα κοιτανε....
τωρα μπορω κ σκεφτομαι πιο ψυχραιμα κ λιγακι ντρεπομαι για τις ακροτητες που εκανα αλλα απ τη αλλη λεω οτι δεν ηταν στο χερι μου κ προσπαθω να ηρεμησω.....σκεφτομαι συνεχεια πως στη διπολικη απ το ενα ακρο πας στο αλλο..κ αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πωε εκανα μανιακο επεισοδιο ενω ημουν σε ελεγχομενη υπομανια κ πιστευα οτι αρχιζα να σταθεροποιουμαι....
αυτη ηταν η εμπειρια μου ελπιζω να μην υπαρξει παρομοια....οσοι εχετε κανει μανιακο η εστω υπομανιακο γραψτε αν θελετε πως ηταν σε εσας το επεισοδιο, πως νιωθατε , τι κανατε κτλ..
ευχομαι ολα να πανε καλα για ολους μας! (αντε να δουμε...)