-
ZOLOSER 400mg
Γνωριζει κανεις αυτο το φαρμακο ρε παιδια??Μου τα εγραψε ο ψυχιατρος μου αντι για τα nevrorestol,εχω προβλημα με κρισεις πανικου και γενικευμενω αγχος!Τα nevrorestol ειναι λιγο light μου λεει θα σου γραψω καποια λιγο ποιο βαρια...το φαρμακο ομως γραφει μεσα πως ενδεικνυται για την αντιμετωπιση της οξειας και χρονιας σχιζοφρενειας!Που κολλαει αυτο???Εγω κρισεις πανικου εχω και αγχος...Στα γενικα του φαρμακου λεει: Ολα τα νευροληπτικα φαρμακα μπορουν να προκαλεσουν κακοηθες νευροληπτικο συνδρομο με κυρια εκδηλωση την υπερθερμια!Τι να κανω πειτε μου...Να τα παρω η οχι?Αυτο που δε μπορω να καταλαβω που κολλαει η σχιζοφρενεια με τις κρισεις πανικου!
-
Συμβουλέψου κι άλλους γιατρούς. Ο καθένας ό,τι θέλει δίνει, αυτό το έχω διαπιστώσει προσωπικά. Και γω με αγχώδη διαταραχή και κρίσεις πανικού που είχα, ένας γιατρός μου είχε συνταγογραφήσει από την πρώτη κιόλας φορά που πήγα - και δεν ξαναπήγα - ένα άσχετο φάρμακο, geodon λεγόταν ή κάπως έτσι. Μόνο μισό θυμάμαι είχα πάρει, μία φορά μόνο. Όταν μετά από λίγες μέρες πήγα στον επόμενο γιατρό και του το ανέφερα, έπαθε πλάκα. Ό,τι να ΄ναι δλδ, σαν κοινοί έμποροι λειτουργούν μερικοί.
-
το zoloser ειναι αντιψυχωτικο για αυτο αναφερει μεσα τη σχιζοφρενεια κανονικα σε αγχωδεις διαταραχες με κρισεις πανικου κ ψυχοσωματικα κ δεν ξερω τι αλλο εχεις δινουν αγχολυτικα που ανηκουν στις βενζοδιαζεπινες εχω ακουσει ομως οτι μερικοι τα αντιψυχωτικα τα ονομαζουν "μειζονα ηρεμιστικα" κ τα δινουν σε χαμηλες δοσολογιες κ σε αγχος η κ σε καταθλιψη..καλο θα ηταν παντως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη..:)