ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ
Γεια σας, ειμαι νεα στο forum και γενικα πρωτη φορα συμμετεχω καπου!
Θέλω βοήθεια! έχω μεγάλο προβλημα με την αδερφη μου!
ποτε δεν ειχαμε αριστη σχεση. ενω την αγαπω και με αγαπαει ειμαστε εντελοσ διαφορετικεσ και σκοτωνώμαστε! σημερα κυριολεκτικα παιξαμε ξυλο! ειμαστε 30αρεσ δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα! τα νευρα και των 2 ειναι κροσια! για οικονομικους λογους μενουμε μαζι και με τον φιλο μου! ήρωας ειναι ο ανθρωποσ! λυπει σημερα και εγινε χαμοσ, αν ηταν εδω δν θα συναιβενε ολο αυτο!
τησ εκανα μια παρατηρηση! να μην ξυνει την μυτη τησ, ειναι αηδία πωσ να το κανουμε! και ειχε ενα φοβερο ξεσπασμα και να μην τα πολυλογω τησ εβαλα τησ φωνεσ και εγινε πανικοσ! με χτυπησε πρωτη και για πρωτη φορα, δεν θυμαμαι απο παιδια να εχει να το κανει αυτο! και εγω που ειμαι απο παιδι μεσα στα νευρα! δεν συγκρατηθηκα! την χτυπησα! εγινε χαμοσ! εννοειται δεν μου μιλαει! δεν θελει να με ξαναδει και τετοια! τωρα που ηρεμησα καταλαβαινω οτι εχει πολουσ λογουσ για ενα τετοιο ξεσπασμα, αλλα θα ηθελα να καταλαβει οτι ηταν δικο τησ ξεσπασμα και οχι δικο μου! και οτι φταιω που δεν εφυγα οταν με χτυπησε, αλλα δεν το ξεκινησα εγω! ισως για πρωτη φορα, αλλα ετσι ειναι! τι να κανω ρε παιδια?! εχω φρικαρει ασχημα! στο παρελθον που εχει ξαναπαιχτει παρομια κατασταση, εφταιγα και τελικα ζητησα συγναμη! τωρα τι να κανω?! δεν ηταν δικο μου ξεσπασμα! δικο τησ ηταν! δεν με νοιαζει να μου πει συγνωμη, να το καταλαβει θελω!
ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE!