δε βρισκω κανενα νοημα στη ζωη. δε με ενδιαφερει τπτ. θεωρω τον εαυτο μου τελειως αχρηστο κ αναξιο. απο το παρελθον μου θυμαμαι μονο τα ασχημα. μου κολλαει στο μυαλο ο,τι με εχει ενοχλησει αφορητα. δεν ξερω τι μου φταιει πραγματικα. δε θελω αλλο να ζω ετσι. δεν πιστευω οτι μπορω να κανω κατι για να το αλλαξω ολο αυτο. θελω να σταματησει η ζωη μου, δεν το θελω το υπολοιπο της ζωης μου, δε με ενδιαφερει τπτ, ουτε εχω να κανω κατι δημιουργικο.
επισης ακομα καποια παλαια γεγονοτα με θυμωνουν. με θυμωνει που με κλεισανε οι γονεις μου με πρωτοβουλια του τοτε γιατρου μου στην ψυχ κλινικη το '99. με θυμωνει ακομα, κ ας εχουν περασει 12 χρονια. με κλεισανε με το ετσι θελω. δε με ρωτησανε. επισης μου κανανε "θεραπεια" με το ετσι θελω. ειχα καταθλιψη κ επαιρνα ηδη φαρμακα κ ειχα κανει μια αποπειρα με τα φαρμακα της καταθλιψης πριν περιπου 20 μερες απο τοτε που με κλεισανε μεσα. αυτοι με κλεισανε μεσα κ μου δινανε φαρμακα με το ζορι αλλα οχι μονο. [η αποπειρα θεωρηθηκε για τελειως αρρωστο λογο, επειδη δεν πηγα καλα σε ενα διεθνη μαθητικο διαγωνισμο].
μου κανανε κ μια αλλη θεραπεια, ερχοντουσαν μερα παρα μερα το πρωι στο δωματιο μου 1-2 τυποι (δε θυμαμαι λεπτομερειες) κ μου καναν μια ενεση στη βλεβα κ μετα εχανα τις αισθησεις μου κ δεν ξερω τι αλλο μου κανανε. κ μου το καναν αυτο για 8 φορες. δεν μου ειπανε τι μου κανανε. απο οτι εμαθα στο ιντερνετ πολλα χρονια αργοτερα (απο το '07 κ μετα), ετσι ακριβως γινεται το ECT (Electroconvulsive Therapy) ή αλλιως το γνωστο "ηλεκτροσοκ" (απο τις ταινιες). θυμωσα πολυ οταν το εμαθα κ εβαλα τα κλαμματα κ αισθανθηκα σαν ενα 5χρονο παιδακι που το ειχαν κοροιδεψει. προσπαθησα να μαθω τι ειχε παιξει, πηγα εγω αυτοπροσωπως στην κλινικη εκεινη πριν λιγες μερες (τωρα πολυ προσφατα) με την ταυτοτητα μου να δω τα ιατρικα αρχεια της περιπτωσης μου, αλλα δυστυχως η κλινικη ειχε ανακαινιστει κ αλλαξει διευθυνση κ το μονο που βρηκαν ηταν οτι οντως ειχα νοσηλευτει πασχουσα απο καταθλιψη τοτε, κ μου ειπαν καποιοι ψυχιατροι που ρωτησα εκει οτι στην παλια κλινικη γινοταν το ECT. ο μονος που ισως ξερει πλεον τι πραγματικα εγινε, ειναι ο τοτε ψυχιατρος μου (δεν τον εχω ρωτησει). αυτα.
σοκαριστηκα οταν καταλαβα οτι ειμαι ενα ψυχακι που του εχουν κανει κ ηλεκτροσοκ...
ακομα αναρωτιεμαι αν οι γονεις μου με αγαπουσαν τοτε...
δεν ξερω τι να κανω απο εδω κ περα...