Σοβαρο προβλημα με σπαστικο γελιο
ωρες ωρες με πιανει και ξεραινομαι στα γελια σε καταστασεις που δε πρεπει, και σοβαρες ακομα! ειναι λες και κολλαει μια σκηνη που μου φαινεται αστεια στο μυαλο μου και τη σκεφτομαι συνεχως εκεινη τη στιγμη και δε μπορω να σταματησω να γελαω. θα σας δωσω 3 παραδειγματα μπας καταλαβεται:
1. ημουν απεναντι απο ενα σουβλατζιδικο, πρεπει να ειχε βρεξει. γλυστραει ενας που ερχοτανε και του φευγει η μηχανη στα πλαγια. με το που το ειδα να εξελισεται μπροστα μου και το ξανασκεφτηκα, γελασα τοσο δυνατα που με ειδε και γυρισα πισω.
2. περιμενα στην ουρα στη τραπεζα για κατι λεφτα, ηταν εξω το μηχανημα... περασε ενας με αμαξι και πεταξε κατι λασπονερα στο παντελονι ενος ανθρωπου, ο οποιος αρχισε να τον βλασφημαει ασχημα. με το που τον ακουσα και χωρις να εχω γυρισει καν να κοιταξω το σκηνικο, ξεραθηκα στα γελια κι εφυγα γιατι εγινα ρεζιλι.
3. κι ακομα πιο μεγαλο ρεζιλικι, στο σπιτι μεσα, οταν χαλασε ο φουρνος και φωναξαμε μαστορα. κρατουσα το καπακι ανοιχτο (ηταν σιδερενιο) κι εκεινος βιδωνε κατι μαλακιες. σε καποια φαση τον ειδα πιεστηκε, νευριασε και πεταξε μια χριστοπαναγια. με το που εγινε αυτο, ξεκαρδιστηκα τοσο που ενιωσε λες και τον κοροϊδευω μεστα μουτρα, αφησα το καπακι κι εφυγα χτυπωντας δυνατα τα ποδια μου απο τα γελια.
φυσικα κι εδω στο ιντερνετ εχει συμβει αρκετες φορες, βλεπωντας βιντεακια καποιου να παθαινει κατι κυριως ή οταν νευριαζει. ακομα και με ζωακια, πχ μια γατα να τρωει τα μουτρα της σε τζαμαρια ή να τρομαζει κλπ. και σε ασχετες στιγμες, μπορει να περναω απ'τη τηλεοραση πχ και να σκεφτομαι αυτο που δειχνει κι εμενα να καθομαι να το παρακολουθω και να προσπαθω να το παρω σοβαρα, κι αλλα διαφορα που με κανουν να γελαω ξαφνικα, με τους αλλους να αναρωτιουνται αν ειμαι τρελος και τι επαθα. δε ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο. και σημερα εγινε πριν λιγο, ειδα κατι και γελασα τοσο που ακουστηκα σε ολο το σπιτι (και κοιμουνται κι ολας οι υπολοιποι γμτ), χωρις να μπορω να σταματησω...
καμια βοηθεια πως να συγκρατουμαι ? γιατι συνηθως νομιζουν οτι το κανω επιτηδες και τους κοροϊδευω. δε με ελεγχω ομως και δε το θελω, πραγματικα δε μπορω.