Originally Posted by
aggelik
......
Ημασταν συνέχεια μαζί, εκτός από μια περίοδο χωρισμού, γύρω στον ένα χρόνο, όπου εγώ είχα κάνει μια σχέση λίγων μηνών, ποτέ όμως δεν ρωτησα ούτε θέλησα να μάθω τι έκανε εκείνος σε αυτό το διάστημα, μέχρι να τα ξαναβρούμε (όπως και δεν του έχω πει και εγώ για τη δική μου σχεση, εφόσον δε με ρωτησε).
Βασίλη, ποτέ δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό ότι δε με αγαπούσε πραγματικά, γιατί ήταν μια λέξη που την έλεγε συνέχεια, και όπως είπα οι πράξεις του και τα λόγια του ήταν υπερβολικά θετικά και συνέχεια τόνιζαν το πόσο με αγαπάει. Επομένως ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν με αγαπησε αληθινά... Παρόλα αυτά, τα υπόλοιπα που γράφεις, σχετικά με το ποτήρι, ότι δεν μπορεί να με φανταστεί μητέρα των παιδιών του, δυστυχώς μπορώ να τα καταλάβω μετά από αυτά που έχω ακούσει από το στόμα του.
....
Αυτός κυρίως επικαλείται τα δικά του προσωπικά υπαρξιακά προβλήματα, οπότε claire, ναι, το καταλαβαίνω ότι φρίκαρε, εγώ όμως τι να κάνω;;;
Χθες το βράδυ, μετά από ημέρες μου έστειλε ένα τυπικό μήνυμα 2 γραμμές στο κινητό, ρωτούσε αν είμαι καλά. Δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω ή όχι. Από τη μια θέλω πάρα πολύ, από την άλλη σκέφτομαι μήπως επειδή μέχρι τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι επικοινωνούσαμε μέσα στην ημέρα πολλές φορές είτε μέσω μηνυμάτων, είτε από το τηλέφωνο, τώρα του ήρθε και αυτουνού "απότομο" και μου στέλνει μηνύματα χωρίς να λέει τίποτα το ουσιαστικό, μόνο και μόνο για να τον βοηθήσει αυτό να "προσαρμοστεί" στη νέα κατάσταση που αυτός δημιούργησε. Δεν ξέρω αν βγαίνει νόημα από αυτό που έγραψα, ελπίζω να καταλάβατε :)
Το βράδυ ζοριζόμουν για να κοιμηθώ... ξυπνούσα κάθε λίγο, κοιμήθηκα με το ζόρι 4,5 ώρες, ελπίζω να αντέξω στη δουλειά...!