ενας φιλος μου παιρνει αντιεπιλιπτικα.Θελω να ρωτησω εχουν την ιδια βραυτητα με τα αντιψυχωτικα?
Printable View
ενας φιλος μου παιρνει αντιεπιλιπτικα.Θελω να ρωτησω εχουν την ιδια βραυτητα με τα αντιψυχωτικα?
Διπολικη εχει ο φιλος σου??Ειναι πολυ γενικο ετσι που το ρωτας..κοιτα εξαρταται το φαρμακο υπαρχουν κ αντιεπιληπτικα ελαφρα κ αλλα πιο βαρια ομως κ με τα αντιψυχωτικα αλλα ειναι πιο βαρια κ με πιο πολλες παρενεργειες κ αλλα πιο light..αν κ γενικα εχω ακουσει οτι τα αντιεπιληπτικα ειναι λιγο πιο light..αλλα κ παλι σου ειπα εξαρταται..για ποια φαρμακα προκειται??
δεν θυμαμε πως λεγεται
τα πιο γνωστα ειναι τα topepil topamac και lamictal. συνιθως συνδεονται μαζι με αντιψυχωσικα. τα μικρα παιδια ας πουμε παιρνουνε αντιεπιλληπτικα ετσι επαιρνα κ εγω. οι γεροι με αννοια συνιθως παιρνουν συνδιασμο ρισπεριδονης με αντιεπιληπτικο
εγω ξεκινησα topamac το παιρνω τωρα 3 μερες γενικα ειναι ελαφρυ προς το παρον δεν εχω παρενεργειες σε συγκριση με το αντιψυχωτικο που παιρνω το βρηκα παντως πιο ελαφρυ..
επαιρνα topamac για δυο χρονια ,μου ειχε ελατωσει την ορεξη που μου ειχε αυξησει το ζυπρεξα.Πολλους εφιαλτες στον υπνο κ μια σχετικη απαθεια ,γενικα λενε οτι ειναι πολυ καλο φαρμακο και σαν σταθεροποιητη διαθεσης το δινουν οχι μονο στη διπολικη αλλα και σε διαταραχες αγχους.
περισσοτερη απαθεια μ κανει το lamictal απ το topepil παντως