εχω φτασει στον πατο! δεν παει πιο κατω
καλησπερα σε ολους. σημερα ανακαλυψα το συγκεκριμενο φορουμ κ αι εγινα αμεσως μελος του. θα ηθελα να μοιραστω με καποιους το προβλημα μου μηπως και υπαρχει λυση.(σε αυτο οφειλεται και η ανωνυμια). το προβλημα μου ειναι το εξης... φοβαμαι να μετακινηθω!!! ναι! να παω οπουδηποτε!!!! να κατεβω στο κεντρο για δουλειες, γιατι μπορει να μπεξω σε κινηση. να παω μια εκδρομη, γιατι μπορει να εχουμε καποιο προβλημα υγειας στης οικογενεια μου ή ακομη κ σε μενα την ιδια κ να μην μπορεσω να ειμαι εγκαιρα σε καποιο γιατρο. φοβαμαι να μπω σε ασανσερ, μηπως κλειστω. φοβαμαι να παω με τις σκαλες μηπως ζαλιστω και δεν ειναι κανενας διπλα για βοηθεια. φοβαμαι να μεινω μονη σπιτι μηπως και μου τυχει κατι απο αποψη υγειας. αν ομως τυχει και τα φερει ετσι η ζωη και μεινω μονη στο σπιτι μετα απο 10 λεπτα νωθω το αιμα να φευγει απο το κεφαλι μου, να ασπριζουν τα παντα, να μην μπορω να αναπνευσω, κ στο τελος οταν θα βρεθω με κοσμο κ θα ηρεμησω θα κανω ημικρανια με αυρα και τοτε θα αγχωθω και θα πανικοβληθω για αυτο!
αποφευγω οτι εχει σχεση με μετακινηση κ αυτο σημαινει οτι εχω χασει σχεδον ολους μου τους φιλους.δεν εχω σχεση για δεν παω ουτε διακοπες, ουτε μια μονοημερη για ενα μπανιο. εχω αρχησει και κουραζομαι! ειμαι 30 χρονων και κανω ζωη 99 χρονης! πριν 5-6 χρονια δεν ειχα τετοια προβληματα! δεν ξερω απο που μου ηρθαν και γιατι! σιγουρα για να με καταστρεψουν!!!
κλαιω για την κατασταση μου! κλαιω που δεν ειμαι ελευθερη! κλαιω ακομη και τωρα που διαβαζω οσα γραφω!!!!
κατοικω στην θεσσαλονικη. αν ξερει καποιος κατι για να βοηθηθω ας απαντησει.
ευχαριστω πολυ που με αφησατε και ανοιξα την ψυχη μου!