Έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...
Έχω μια σχέση εδώ και 2 χρόνια και έχω βάσιμες υποψίες ότι ο σύντροφος μου μου λεει πολλά ψέματα και επίσης ότι όταν του δίνετε η ευκαιρία, κλέβει χρήματα...
Το θέμα είναι ότι και παρόλο που έχει τύχει να μην υπάρχει αλλη εκδοχη απο το να ειπε ψέματα, όλα τα στοιχεια ειναι εναντιον του, συνεχίζει να με βγάζει τρελλη, και επίσης οταν υπήρχαν λεφτα στο σπιτι μου καπου στον πάγκο και ειμασταν μόνο οι γονεις μου και την αλλη μερα λείπαν, πάλι αρνηθηκε οτι τα πήρε...
Να τα πήραν οι γονείς μου αποκλείεται... Αναγκαστικα την αλλη μερα να απλώσω καπου τα λεφτα που εκλάπηκαν για να μην πουν οι γονείς μου οτι ο σύντροφος μου είναι κλεφτης.
Πρίν λίγες μερες σε μια διαφωνια που είχα με την μανα μου, της αποκαλυψα οτι εγω τα εβαλα τα λεφτα και τωρα υπάρχει μια ενταση και δεν ξερω πως να το αντιμετωπήσω...
Μου ορκίζεται οτι δεν τα πήρε αυτος, αλλα τα γεγονότα αλλα λένε.
Ανυσηχω πολύ για το μέλλον της σχεσης μας σε περιπτωση που ειναι κλεπτομανης και ψευτης αλλα ανησυχω περισοτερο για την σωστη κρίση την δικιά μου. Οτι καταφερνει αυτος ο ναθρωπος να μου διαστρεβλωνει το μυαλο μου και εγω να μην μπορω να αντιδρασω...
Υπάρχει περίπτωση να πάσχει από κάποιο σύνδρομο?
Επιπλέον με την μητερα του εχουμε πολύ καλές σχέσης και είναι κοινωνική λειτουργός και εχω ΄καποια πράγματα απο την σχέση μας, αλλα δεν τολμω να της πω αυτα, αν και θα ήθελα, αλλα ειναι μανα του στο κατω κατω, το πιθανότερο είναι να μην καταφερω τιποτα...
Ζήτώ απο εσάς που εχετε καθαρό μυαλο σε ενα θεμα που δεν σας αφορα, γιατι το δικο μου πλεον ειναι δεν μπορει να λειτουργήσει... σαν να αποθει το όλο θεμα και να το αφήνει στην μοιρα του.
Ευχαριστω πολυ μου με ακούσατε