Παιδια χρειαζομαι καποιον να μιλησω δεν αντεχω αλλο. ειμαι κλεισμενη στο σπιτι χωρις κανεναν και κλαιω και παθαινω κρισεις πανικου. Δεν εχω πια ουτε φιλους ουτε παρεες. Αυτο με που με κανει να νιωθω πιο χαλια ειναι οτι εχω αγορι και φοβαμαι να του μιλησω για την χαλια ψυχολογικη μου κατασταση γιατι μπορει να με περασει για τρελη. ειμαι 19 και εχω σκεφτει πολλες φορες πως ακομη και να πεθανω σε κανεναν δεν θα λειψω. Ο μονος λογος που δεν το κανω ειναι για τους γονεις μου. Θελω να ζητησω βοηθεια απο ειδικο αλλα δεν ξερω που να στραφω, ψαχνω στο ιντερνετ, βλεπω τοσα ονοματα και με πιανει ακομα μεγαλυτερος πανικος. 24 ωρες το 24ωρο εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι σαν αγχος. λυπαμαι τον εαυτο μου και διωχνω τους παντες με την καταθλιπτικη συμπεριφορα μου. Δεν ξερω πια τι να κανω, νιωθω ανημπορη, χωρις ιχνος δυναμης. Προσπαθησα να κοιμηθω πριν αλλα με το που ξαπλωσα πεταχτηκα και αρχισα να κλαιω με λυγμους. Νιωθω οτι κοντευω να τρελαθω. Πριν λιγο καιρο ημουν αρρωστη και δεν ειχα κανεναν να με φροντισει και να ενδιαφερθει για μενα και τοτε ειναι που ενιωσα πιο μονη απο ποτε σε σημειο που ημουν ετοιμη να αυτοκτονησω. Μπορει η λεξη αυτοκτονια να ακουγεται μεγαλη αλλα ετσι νιωθω τωρα και μονο κακο προκαλω σε αυτους που ειναι γυρω μου. εχω την αναγκη να ξεφυγω απο τον πονο που υπαρχει
μεσα μου και δεν βρισκω αλλη λυση. Ολα αυτα που σας λεω τωρα θα ηθελα να τα ελεγα σε καποιον δικο μου ανθρωπο αλλα δεν υπαρχει κανεις. ολοι ασχολιουνται με τις δικες τους ζωες. πλεον δεν ειμαι η ταδε. ειμαι η καταθλιπτικη ταδε, που εχεις μονιμως προβληματα. που δεν αξιζει να την κανεις παρεα γιατι δεν ειναι ευχαριστη δεν ειναι χαρουμενη. προσπαθω να αλλαξω και δεν καταφερνω τιποτα. και κουραστηκα.