Originally Posted by
serena
καλησπερα παιδια..ειμαι νεο μελος...
μεγαλωσα με το παραμυθι οτι ολοι οι γονεις αγαπανε τα παιδια τους..οτι η μητρικη αγαπη ειναι η μονη αληθινη αγαπη..δεν ειναι ετσι παντα και το διαπιστωσα με τον χειροτερο τροπο απο τους δικους μου γονεις...
μια μανα drama queen....μονιμα εγκλωβισμενη στον μικροκοσμο της,ανικανη να αισθανθει τις αναγκες των αλλων,να νιωσει σεβασμο η να κατανοησει...ολα γυρνουν γυρω απτο εγω της...μια ναρκισσιστρια που ζει για το φαινεσθαι..δεσποτικη και αυταρχικη...μονιμη επωδος της, το ποσα εκανε για μενα..δεν μ αφηνει να το ξεχασω ποτε γιατι της οφειλω εγνωμοσυνη..
αν νιωθει οτι την εχεις αναγκη και εχει τον ελεγχο σου..''σ αγαπαει''...οταν στεκεσαι στα ποδια σου..απλα αδιαφορει....
θα σε παρει τηλεφωνο μονο αν την εχεις παρει και εσυ...αλλωστε ο ανταγωνισμος και ο ελεγχος ειναι τα χαρακτηριστικα αυτης της σχεσης...
μεγαλωσα με μια λεξη χαραγμενη στο μυαλο μου....εισαι αχρηστη.....δυστυχως για μενα,το πιστεψα....αντιθετως, ο αδερφος μου για καποιο λογο που δεν γνωριζω(μαλλον αδυναμια) μεγαλωσε χωρις ορια...δεν εμαθε ποτε να σεβεται τους αλλους η να εκδηλωνει τα συναισθηματα του..μονο την οργη του...
απο την αλλη πλευρα, ενας πατερας καλοψυχος μεν...απιστευτα παθητικος,υποταγμενος δε...δεν μπορει να θυμηθει την σωματικη και συναισθηματικη κακοποιηση της μητερας μου..τα εβγαλα απτο μυαλο μου...
μου φανηκαν ξαφνικα,τοσο ανθρωπακια...τοσο λιγοι...
δεν ξερω ποση θλιψη μπορει να χωρεσει τελικα η καρδια ενος ανθρωπου..
κλαιω εδω και ωρες..καποιες στιγμες μου κραταω το χερι και κλεινω τα ματια για να εχω μια μικρη ψειυδαισθηση ασφαλειας...θα θελα να με επαιρνε καποιος μια αγκαλια και να μου ελεγε οτι ολα θα πανε καλα..
σε ολη μου την ζωη ψαχνω για μια ''οικογενεια'',ενα μερος να ανηκω...δεν τα εχω καταφερει ακομα,βρηκα ομως μια ''αδερφουλα''...ευχομαι να ξεπερασει το προβλημα υγειας της και να ερθει γρηγορα πισω, γιατι χωρις αυτην νιωθω μονη μου...
μακαρι μια μερα να με αξιωσει ο θεος και να κανω μια οικογενεια..να προσφερω στα παιδια μου ολη μου την αγαπη..εχω πολλη να δωσω...μακαρι..
αυτες τις γιορτες θα τις περασω μονη μου..δεν χωραω στην ''οικογενεια'' τους...
οσοι εχετε γονεις που σας προσφερουν αγαπη,ασφαλεια,ζεστασια..μη ν τους ξεχνατε..εκτιμηστε τους..ειστε τυχεροι...
καλη ανασταση σας ευχομαι..