ΕΓΙΝΕΣ ΕΜΜΟΝΗ,ΚΩΛΟΑΝΑΚΟΠΗ!
πφφφφ....σκατα...ολα σκατα....πως εχω πεσει ετσι ρε γαμωτο???μιλαμε ενα πραγμα τελειως χαλια...σωματικα συμπτωματα στο φουλ,ταχυκαρδιες,κατι δυνατα γκντουπ στην καρδια που πρωτη φορα με πιανουν δυσπνοιες,θολουρες,ζαλαδες ..και η σκεψη για ανακοπη να παραμονευει οπου κ αν βρισκομαι...συνεχεια σκεφτομαι ποτε θα την παθωω,λεω τωρα ειναι η ωρα μου,μετα,ποτε τελως παντων?κ το πιο τραγικο ειναι οτι δεν εχω παει και σε γιατρο...πριν απο 2 χρονια ειχα παλι τα ιδια και ειχα κανει εξετασεις και ηταν ολα κομπλε..αλλα τωρα δεν μπορω να παω..αν μου πουν οτι κατι εχω την εκατσα,αυτο ηταν...τι να κανω ρε γαμωτο?ξεκινησα σημερα συνεδριες με ψυχολογο αλλα δεν βοηθηκα καθολου,ισα ισα εγινα και χειροτερα!αλλα της ελεγα εγω,αλλα μ ελεγε εκεινη κ.τ.λ.π! μιλησα και στις κολλητες μου για το θεμα και μ ειπαν οτι ο καθενας μπορει να το παθει,γι αυτο να μην αγχωνομαι,οτι αμα ειναι να το παθω θα το παθω και τετοια..ενταξει γιατροι δεν ειναι,αλλα τι ηθελα και τα ακουγα κ αυτα?ακομα πιο σκατα νιωθω και ακομα πιο κοντα στην ανακοπη,και μια θολουρα μαζι μια καταθλιψαρα ενα πραγμα σαν να μην ειμαι εγω!helpppp,ρε παιδια,εκανα δυο βηματα το οτι μιλησα σε ψυχολογο και ανοιχτηκα και στις φιλες μου γεγονος που δεν συνηθιζω και αντι να γινομαι καλυτερα και να νιωθω οτι μου εφυγε ενα βαρος ισα ισα τωρα ειμαι χαλια..ελεος δηλαδη