Originally Posted by
santanina66
γεια σε όλους.Τα προβλήματα μου υπήρχαν απο πάντα απλά κανείς δεν τα κατάλαβε οταν έπρεπε.Εχω χάσει δουλειά, φίλους, εμένα ,χάνω τον άντρα μου και γενικα φυτοζωώ τα τελευταία 3 χρόνια. Είμουν πάντα δύσκολος χαρακτήρας και έφερνα τους ανθρώπους στα όρια τους.Παρακολουθούμαι απο τον Σεπτέμβριο απο κάποιον ειδικό πιο εντατικά(και στο παρελθον για λιγο διάστημα αλλά τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασής μου.) Είμαι νευρωτική, κλεισμένη στον εαυτό μου, χωρίς όρεξη για τίποτα, με δυσκολία αυτοσυγκέντρωσης,καταθλιπ� �ική σε μεγάλο βαθμό και δεν μπορώ να πάρω χαρα απο τίποτα.Αγχωτική με άσχημες σκέψεις και ταλαιπωρούμαι αφάνταστα πολύ.Το περισσότερο καιρό τον περνάω σπίτι, κλαίω και βουρλιζομαι.Εχω κουραστεί και δεν ξέρω εάν θα αλλάξει ποτέ αυτό.Την περίοδο αυτή είμαι θυμωμένη με όλους.Τους γονείς μου γιατί δεν ήξεραν να το καταλάβουν και να με σώσουν όταν έπρεπε, με την αδερφή μου που είναι 7 χρόνια μικροτερή μου και περιμένει το πρώτο της παιδί, με εμένα που δεν με αφήνει αυτό το γιατί σε εμένα?? και ζηλεύω αφάνταστα,Αλλα είμαι εντελώς ακατάλληλη τώρα για παιδί, είμαι θυμωμένη με τις επιλογές μου, αίδηασμένη με την χρόνια χρήση ναρκωτικών(τώρα έχω κόψει) και ανυπόμονη για ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.Πόσο υπομονή να κάνω με την θεραπεία?