ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ/ΑΦΑΓΙΑ
Θελω να ρωτησω τι γινεται οταν φας παρα πολυ κ σκοπευεις να κανεις εμετο αλλα δεν τα καταφερνεις η παιρνεις καθαρτικα αλλα επειδη τα εχει συνηθισει ο οργανισμος σου δεν μπορεις να χεσεις, αυτο θεωρειται η δεν θεωρειται βουλιμικο επεισοδιο?? αν κ πιστευω ακριβως δεν θεωρειται κ αν παιζουν κ συναισθηματα στη μεση δηλαδη τρως απο θυμο, ενταση, στενοχωρια κτλ δεν λεγεται συναισθηματικη υπερφαγια?? κ τοτε τι κανεις ??
Επισης οταν παλι δεν τρως πχ για 2 μερες παλι εξ αιτιας ψυχολογικων παραγοντων πχ αν εισαι σε κατασταση μανιας επομενως δεν εχεις αναγκη το φαγητο αυτο λεγεται συναισθηματικη αφαγια?? δεν το χω διαβασει πουθενα μονη μου το σκεφτηκα λολλ μετα ομως οταν σου περασει κ αρχισεις παλι να τρως δεν θα μπουν τα κιλα πιο ευκολα μιας κ ο οργανισμος ειναι εξαντλημενος κ τα απορροφει τις θερμιδες αμεσως??
Εγω τι επαθα τωρα επειδη 2 μερες δεν ειχα ορεξη να φαω δεν ειχα αναγκη το φαγητο κ χορευα συνεχεια σε τρελους ρυθμους πριν λιγο ενιωθα να ζαλιζομαι κ φοβηθηκα να πω την αληθεια μην λιποθυμισω οπως την αλλη φορα κ παθω αφυδατωση κ εφαγα ο,τι βρηκα μπροστα μου αλλα δεν εκανα εμετο ουτε καθαρτικα πηρα αυτο τωρα ειναι βουλιμικο τι ειναι?? δεν ξερω πως κ γιατι το εκανα δεν το εχω ακομα συνειδητοποιησει εφαγα 3 φετες τσουρεκι 1 κασεροπιτα κ 1 γιαουρτι ειναι πολλα αυτα ??
Ξερει κανεις να μου πει πως συνδεονται διπολικη διαταραχη κ νευρικη βουλιμια?? Γιατι πιστευω οτι το ενα επηρεαζει το αλλο αλλα δεν ξερω πως κ στην τελικη που βγαινεις ζημιωμενος κ αν ειναι αμφιροπο....