Παιδια εχω παρει απο την αρχη ολο το φορουμ και εχω δει οτι εχουν εξαφανιστει πολλα παλια μελη οπως ο nopanic o ola einai danika και παρα πολλα ατομα.
Που πηγαν ολοι αυτοι παθανε κατι κακο?
Printable View
Παιδια εχω παρει απο την αρχη ολο το φορουμ και εχω δει οτι εχουν εξαφανιστει πολλα παλια μελη οπως ο nopanic o ola einai danika και παρα πολλα ατομα.
Που πηγαν ολοι αυτοι παθανε κατι κακο?
ανασκαφες κάνεις, εσύ?
γιατί να έπαθαν κατι κακο?
κάποια στιγμη ίσως βαριεσαι ή δν σου λέει κάτι πια το φόρουμ.
Eγω απο τα παλια εχω πεθυμησει την γουιρντ παντως. καλα να ειναι! Ε ναι καποια στιγμη μπορει να βαρεθεις, ή να στη δωσει!
Φοβαμαι οτι επαθαν κατι κακο.Και οταν ρωτουσα σε θρεντ παλια αν εχει πεθανει κανεις η τρελλαθει απο το αγχος και τις κρισεις πανικου τοτε ενοειτε οτι δεν θα μπορουσε να απαντησει......Μηπως γιαυτο δεν μπενουν πια?
Κι οχι μονο αυτα τα ατομα αλλα και αλλα πολλα πριν απο εμας που γραφτηκαμε το 08-09.
Μακαρι να ειναι καλα μακαρι κιας μην γουσταρουν να μπαινουν εδω αρκει να ειναι καλα.
Kαλα θα ειναι πανικ μας παρακολουθουνε και γελανε:)
τι κακο να παθανε?
μην τρελενεσαι κοριτσι μου,μην σκεφτεσαι συνεχεια
Μακαρινα ειναι καλα αυτο σημαινει οτι θα ειμαστε και εμεις καλα στο μελλον.:P
και φυσικα θα ειμαστε μαρακι.γιατι αγχωθηκες παλι?πως ηταν η μερα σου σημερα?εγινε κατι?
Οχι σημερα ειμαι μια χαρα δοξα ο θεος.:)
Μα ο νοπανικ ηταν φοβερο ατομο και αλλα πολλα παιδια που συμπαθουσα ιδαιτερα.Ευχομαι να ειναι καλα.
Σημερα ειμαι καλα αλλες μερες να δεις σκευτομαι 1000 πραγματα μαζι και τροω φρικη.Και δεν θα παρω ζαναξ.λολ
Ίσως και τελειωσε το προβλημα τους ή τουλάχιστον το περιόρισαν, οπόταν δεν είχαν ανάγκη από γνώμες και στήριξη, γι αυτό έφυγαν. Δυσάρεστο από τη μια σε όσους «έλειψε» η παρέα τους, ευχάριστο από την άλλη επειδή πιθανόν τα κατάφεραν και ειναι τωρα πολύ καλύτερα στη ζωή τους.
Μα δεν εχει σχεση παντα το αν ξεπερασαν το προβλημα τους ωστε να μην γραφουν αλλο στο φορουμ, μπορουν καλλιστα να συνεχισουν να γραφουν βοηθωντας αλλους κ ειναι πολυ σημαντικο κ χρησιμο αυτο...
Παντως παιδια εγω εχω σπασει καθε ρεκορ εδω μεσα posting freak γνησιο εχω γινει μεσα σε 2 μηνες εχω γραψει 1,230 μηνυματα λολλ εξωφρενικο μου φαινεται α κ δεν σκοπευω να φυγω, δεν θα σας λειψω, θα με υποστειτε θελετε δεν θελετε χεχεχεχεχε !!!!!!!!!!! :)
Mακαρι να μηνεις χρειαζοντε ομορφα χαρουμενα και νεα ατομα εδω.
Σε ευχαριστω παστελι να σαι καλα !!! :)
Εννοειται πως θα μεινω !!!! Δε φευγω!! Δεν παω αλλου !! λολλ !!! :)