η ομολογια μου!!(περιπου)
Λοιπον...νομιζω πως ηρθε καιρος να πω καποια πραγματα...οχι ολα,γιατι ειναι πολλα...αλλα καποια...
Ειμαι 17 χρονων κ τα τελευταια,ας πουμε 7 χρονια που θυμαμαι,εχω μια απαθεια για τη ζωη.τιποτα δεν με συναρπαζει,βαριεμαι τα παντα.επισης ζω μεσα σε εναν ψευτικο κοσμο που δημιουργω στο μυαλο μου. Π.χ. Μιλαω με καποιον,καταλαβαινω,νιωθω τι μου λεει,αλλα ταυτοχρονα,στο μυαλο μου,μπορει να ειμαι γαλλιδα ροκ τραγουδιστρια με πολυ συναρπαστικη ζωη,και να κοβω βολτες με την αδερφη μου στη λυον! Η κατι τετοιο!:-P α!και εχω μια απιστευτη φοβια να μεγαλωσω!κ μονο στην ιδεα οτι θα κλεισω σε ενα χρονο τα 18 τρελαινομαι!κλεινω τα 17 σε δυο μερες κ απαγορευσα οποιαδηποτε εκπληξη μ ετοιμαζαν,τραγουδια κ χαρες!!
Σημερα βρεθηκαν στα χερια μ μερικα χαπια,λιγα ηταν προφανως,και τα πηρα...ποτε δεν πιστευα οτι εχω τα κοτσια να το κανω κι ομως!κ ηλπιζα να πιασει!δεν το μετανιωσα ουτε δευτερολεπτο! Θελω να ξαναπαρω!μη μου πειτε μη το κανεις κλπ!!!!δεν σας τα λεω γι αυτο!σιγουρα οι μισοι εδω μεσα εχουν τουλαχιστον σκεφτει την αυτοκτονια! Εχω ενα προβλημα ομως!η τρελη αδυναμια π εχω στη μαμα μου με κραταει απ το να το ξανακανω,με περισσοτερα χαπια!η μαμα μου εχει περασει πολυ δυσκολα στη ζωη της!δν ξερω αν θα αντεξει να πεθανω....ασε που αν δεν πετυχει,θα τρελαθει και θα νομιζει οτι απετυχε ως μητερα και θα πρεπει να της πω και τα παντα για αυτα που νιωθω,πραγμα αδυντο! Πολυ μπερδεμα....ειναι στιγμες που σκεφτομαι οτι θελω απλως να πεθανω,και αλλες που σκεφτομαι πως θελω να παθω κατι κ ξαφνικα ολοι να νοιαστουν για μενα!!η για την ακριβεια να δω ποιοι θα νοιαστουν κ ποσο!το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο το πρωι θελω ξανα να παρω,αλλα δεν ξερω αν πρεπει...θα μου πειτε δεν πρεπει,αλλα για μενα πρεπει...αν καταλαβαινετε τι εννοω!ποσο πιο ευκολο θα ηταν να ειχα ενα ατυχημα! Αυτα!:)