Γειά σε ολους και καλως σας βρηκα. Ειμαι νέα στο φορουμ, το βρηκα αρκετα ενδιαφερον μετα απο καποια πραγματα που διαβασα και ειπα να γραψω εδω το θεμα που με απασχολει...
Φοβάμαι αφάνταστα να ταξιδέψω με αεροπλάνο,με πιάνει πανικός μήνες πριν ταξιδέψω μονο και στην σκέψη ότι θα μπω στο αεροπλάνο..Περνάνε από το μυαλό μου όλοι οι κίνδυνοι που μπορούν να προκύψουν μέσα στο αεροπλάνο και κατά την διάρκεια τις πτήσης..Φοβάμαι μην με πιάσει πανικός γιατί θα μπω σε κλειστό χώρο με πολύ κόσμο..Φοβάμαι τις καιρικές συνθήκες, για να καταλάβετε μέρες πριν κοιτάζω τον καιρό κάθε 3 ώρες και αν έχει κακό καιρό με πιάνει πανικός..Φοβάμαι και την πιο μικρή ανατάραξη που θα κάνει το αεροπλάνο..δεν μπορώ να ταξιδεύω για ώρα μου φαίνεται αιώνας..Νιώθω παγιδευμένοι..από την στιγμή που μπαίνω στο αεροπλάνο,και κλείνουνε οι πόρτες πάει τελειωσε αυτό ήταν δεν έχει να ξανά βγω..δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη κάπου και να μην περνάει από το χέρι μου για να το σταματήσω και να κατεβω..Δεν εμπιστεύομαι κανένα πιλότο,ούτε τις εταιρίες..Φοβάμαι επίσης ότι κάποιο λάθος θα γίνει στην εναέριες κυκλοφορίες και θα συγκρουστούμε κάπου η θα βγούμε εκτος ελεγχου..και το χειρότερο να πάθει κάποια βλάβη το αεροπλάνο κατά την διάρκεια τις πτήσης..Όταν μπαίνω στο αεροπλάνο νιώθω ότι ήρθε το τέλος τις ζωή μου ότι πάει πέθανα,νιώθω ότι δεν μπορώ να "ελεξω" την κατάσταση γιατί κάποιος άλλος κρατάει την ζωή μου στα χερια του (p.x πιλότος)..
Μπορώ να σας γράψω χιλιάδες αλλα τόσα,δεν αντέχω άλλο αυτό το καταραμένο άγχος..με αυτή μου την φοβία χάνω τα καλύτερα χρονια τις ζωής μου..χάνω την διασκέδαση με φίλους τις εκδρομές τα πάντα..:(
Ευχαριστώ εκ τον προτερων