Originally Posted by
koumasi
1)Δηλαδή να χτυπάω πόρτες και να ρωτάω "συγγνώμη είστε συστημικός - γκεστάλτ -γκεστάπο" κλπ? Συγγνώμη για το χιούμορ, αλλά δεν νομίζω να γράφουν τέτοιες λεπτομέρειες στον κατάλογο ή στην πόρτα τους...
2)Lacrymosa επιμένω σ αυτό που λες, αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα, τι θα πει "να αισθάνεσαι άνετα" ή να υπάρχει εμπιστοσύνη, υποτίθεται είσαι "ασθενής" ,πηγαίνεις και πληρώνεις έναν ειδικό και πιστεύεις αυτά που σου λέει ,όπως οταν πονάς στη μέση, και εμπιστεύεσαι έναν ορθοπαιδικό. Το θέμα της εμπιστοσύνης στα χέρια ενός ειδικού θεωρείται δεδομένο...
3)Και στους 2 που έχω παει μέχρι τώρα στις ερωτήσεις μου για το τι είδους θεραπεία κάνουμε-τεχνική κλπ, μου έλεγαν "γιατί σας απασχολεί εσάς αυτό?" ή στις ερωτήσεις μου σε συγκεκριμένα θέματα, πως να αντιμετωπίζω συγκεκριμένες καταστάσεις, απαντούσαν πάλι με ερώτηση: "δηλαδή κυρία μου αν σας πω κάνε αυτό ή κάνε εκείνο θα είστε ευχαριστημένη? Δηλαδή θέλετε έτοιμες λύσεις..?"
Kαι δυστηχώς στις περισσότερες ερωτήσεις μου απαντούν με ερώτηση!
Αυτό ίσως σας βοηθάει λίγο για να μου πείτε για το τι τεχνική εφαρμόζουν,γιατι εγώ δεν έχω καταλάβει...
4)Ασχετο με τα παραπάνω,οι κλινικοί ψυχολόγοι έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης?