τι ψυχιατρειο, τι σπιτι... ενα κ το αυτο
οταν βγηκα με αδεια απο το ψυχιατρειο που μ ειχαν κλεισει(παλια) κ πηγα σπιτι μου, δεν μου εκανε καμια εντυπωση..
το πασχα περασε.ειχαν ερθει οι συγγενεις μου αλλα εγω δεν πηγα καν να φαω μαζι τους την κυριακη του πασχα.ηρθαν τα ξαδελφια μου να μου πουν να βγουμε εξω κ τους ειπα οχι.καθισαν μαζι μου, μου λεγαν αστεια κ εγω απλως τους εσκαγα χαμογελα.υπο κανονικες συνθηκες θα ΓΕΛΟΥΣΑ κ θα περναγα καλα, αλλα ετσι μου ερχονταν να τους πω να φυγουν.
εχω να βγω μερες απο το σπιτι κ δεν μου κανει εντυπωση.
μαλιστα χωρις να εχω αυπνιες, κατεβαζω αγχολυτικα καργα με σκοπο να κοιμαμαι και την ημερα. μου εχουν μεινει αρκετα απο τοτε που τα επαιρνα για αυπνιες, ε και λεω δεν γαμιεται, ας κοιμηθω!!! ξερω, θα μου πειτε πως κανω μαλακιες να παιζω με τις βενζοδιαζεπινες αλλα τι να κανω...μια μερα μαλιστα εγω ο αντι-αντιψυχωσικων κατεβασα μια βαρβατη δοση seroquel , ενω εχω κοψει τα αντιψυχωσικα εδω κ 1 μηνα, ετσι για να κοιμηθω!! η μαλακια ειναι πως τα πηρα μεσημερι νομιζοντας χαρουμενος πως θα με πιασει ο υπνος, αλλλα γιοκ, ο υπνος με επιασε αργα το βραδυ.