Originally Posted by
KENO
σταματηστε να ξεκατινιαζεστε στο φορουμ και λυστε τις διαφορες σας με μηνυματα ή στο msn!
στο θεμα μας, παρατηρω χρονια τα της κοινωνιας -εδω Ελλαδα τουλαχιστον- και γιαυτο προσπαθω να βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω και να απεχω. καλως ή κακως δε γινεται να εξαφανιστω τελειως, οποτε αναγκαστικα ακομα κι αν δε το θελω, συνυπαρχω. αυτη η συνυπαρξη ειναι που με καταστρεφει και με επηρεαζει, και γιαυτο εχω τη συνηθεια να κλεινωμαι και να απομονωνομαι ακομα κι αν θα ηθελα να κρατησω δυο τρεις φιλους. τεσπα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι υπαρχει υπερβολικη καταπιεση και δυσκολια στο να εξελιχτει ενας ανθρωπος. θα πρεπει να περασει απο καμποσα σκατα αρχικα, να αποδειξει και καλα την αξια του υπομενωντας και κανωντας τον μαλακα (ακομα κι αν δε μαθει τπτ απολυτως), μεχρι να παρει το κωλοχαρτο που δειχνει οτι δηθεν ξερει, κι αφου το παρει να προχωρησει στο επομενο επιπεδο που αντι να ειναι καλυτερο συνηθως ειναι χειροτερο. τα παντα ολα σχεδον κινουνται με τα χαρτια, ειδικα εδω στο ελλαδισταν με τη τρομερη γραφειοκρατια που υπαρχει, και φυσικα τα λεφτα μας βοηθανε σε αυτο. ετσι η ζωη μας εχει καταντησει μια μαλακια και μιση, σκλαβια και σκυβουμε το κεφαλι να παμε μπροστα. κι απο εκει προερχεται ολο αυτο που γραφεις και οι ανθρωποι φαινονται νευριασμενοι, αλλα ειναι κλεισμενοι και στο μικροκοσμο τους, με το αγχος, τα προβληματα τους, την ασχημη διαθεση γενικα...