-
ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Hey Guys αλλος ενας χρονος περασε, με ωραιες κ ασχημες στιγμες, με ευχαριστες κ δυσαρεστες μιας κ ολα ειναι μες στο πριγραμμα της ζωης...Και ναι κλεινω τα 20 μεγαλωσα κι εγω χεχε !!
Απ την μια σκεφτομαι θετικα κ απ την αλλη με πιανει το γνωστο μοιρολατρικο που με πιανει απ τα 17 μου που δεν θελω να μεγαλωσω αλλο κ θελω να μεινω ενα αιωνιο παιδι, ενα delicate κοριτσακι αλλα καπου στη μεση την βρισκω την ακρη !!
Εδω κ καποιο διαστημα διανυω μια πολυ καλη κ ηρεμη φαση στη ζωη μου χωρις ακροτητες κ μαθαινω να ζω ολες τις στιγμες ... εχω περασει κ πολυ ασχημα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ ευελπιστω να μην επαναπροκυψουν !!!
Ηθελα απλα να το γραψω εδω κ να το μοιραστω μαζι σας !!
Καλη συνεχεια σε ολουςςς !!!! :) κ ολα να πηγαινουν παντα προς το καλυτερο !!!!! :)
Makiaaa !!!
-
ελεος ολοι οι ταυροι εδω μεσα μαζευτηκαμε ???
χρονια σου πολλα Lacrymosa, μεγαλη να γινεις με οτι χρωμα μαλλια θελεις, να εισαι παντα καλα κι ευτυχισμενη!!!
-
Σέξυ οι ταύροι. λολ
Πιάσε τον ταύρο απ' τα κέρατα. χεχε
Χρόνια πολλά Λακρυμόζα, να ζήσεις! Τα νέα σου φέρανε χαμόγελο. Μάκια κι από μένα γλυκό μου!
-
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lk...lzzro1_400.gif
πολύχρονη και πολύχρωμη, Lakry :)
Εύχομαι να συνεχίσουν όλα καλά και καλύτερα για σένα
και να ζήσεις και αυτή τη γενέθλια χρονιά σου πολλές όμορφες και γεμάτες στιγμές! Carpe diem!
http://www.youtube.com/watch?v=Zo4Y0TxW41g
-
Χρόνια πολλά !!!!!!!!!!!!!!!
Να τα ζήσεις όπως τα θες κ ονειρεύεσαι :)
-
Λακρι χρονια πολλα,υγεια και ευτυχια,αν κατσουν και πολλα λεφτα(οι ταυροι ειμαστε και λιγο των ανεσεων,χι χι:P).Υγεια κοριτσι μου πρωτα απο ολα ,σωματικη και ψυχικη..και την ευτυχια την εχεις στο τζεμπακι σου..Να εισαι παντα καλα:)
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα μα παρα πολυ !!! Να στε καλα !!!
Πολλοι ταυροι εδω μεσα ειμαστε πραγματι!! Πρεπει να πιασουμε τον ταυρο απ τα κερατα κ να τον σκισουμεε !!! :)
-
-
-
Lacrymosa, Πολλά πολλά χρόνια σου πολλά :)
σου εύχομαι να είσαι υγιής, και να είσαι χαρούμενη !!
σημερα έχει κ ο μπαμπάς μου γεννέθλια.
-
Lacrimosa χρόνια σου πολλά και καλα. (και ποιότητα και ποσότητα αν μπορούμε να τα καταφέρουμε!) Σου εύχομαι σιγά σιγά απο lacrimosa να γίνεις sorridente!
-
χρόνια πολλά με υγεία κ ευτυχία!!
-
χρόνια πολλά αν και λιγο καθυστερημένα..εύχομαι να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη ..
-
Χρόνια πολλά,ότι επιθυμείς :D
-
Αν και λιγο καθυστερημενα...χρονια πολλα και οτι επιθυμεις.παντα να εισαι ευτυχισμενη και να εχεις υγεια!
Φιλια πολλα!