ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ - ΚΑΗΚΑ !!!
Παιδια γεια σας θελω να ρωτησω οσους παιρνουν φαρμακα η ξερουν τελοσπαντων καποια πραγματα σχετικα, πρεπει να προσεχεις τον ηλιο αν παιρνεις φαρμακα ?? γιατι εχω ακουσει οτι εχεις ταση για εγκαυματα κυριως αμα παιρνεις αντιψυχωτικα η σταθεροποιητικα...
Τι επαθα παλι λοιπον ειπα μιας κ μπαινει σιγα σιγα το καλοκαιρι να κανω ηλιοθεραπεια να αποκτησω χρωματακι μιας κ θα αρχισουν τα πιο αναλαφρα ρουχα κ θελω να φαινομαι ωραια...anyway βγηκα αρχικα στο μπαλκονι κ μετα στην ταρατσα με σορτσς κ σταπλες κ αρχικα ειπα να καθησω 2 ωρες κ τελικα με πηρε ο υπνος κ εκατσα 4 ωρες συνολικα να με χτυπαει ο ηλιος...με αποτελεσμα να εχω γινει κατακοκκινη παντου, νε εχει πρηστει το προσωπο μου, να τραβαει το δερμα μου, εχω βγαλει σε καποια σημεια σπυρακια κ φουσκαλες, εχω κανει μπανιο 2 φορες εχω βαλει 3 φορες ενυδατικη κ μια αλλη κρεμα για εγκαυματα κ ειμαι σε αθλια κατασταση...
Παιρνω abilify 30 k topamac 200.... σχετιζεται αυτο που επαθα με τα φαρμακα γιατι εχω ακουσει οτι δεν κανει αμα παιρνεις αντιψυχωτικα να εισαι στον ηλιο.... περα απ τα εγκαυματα υπαρχει περιπτωση να παθεις κ κατι σοβαροτερο??
Ξερει κανενας να μου πει ??