Καλησπέρα σε όλους!!
Το θέμα που θα ήθελα να θίξω αυτή τη φορά (κ το οποίο απασχολεί ελαφρώς το μυαλό μου) είναι αυτό της συγκατοίκησης με το σύντροφό μου..
Είμαστε μαζί περίπου 1,5 χρόνο περίπου κ όλα πηγαίνουν μια χαρά!!Είμαστε στη φάση που αγαπάμε ο ένας τον άλλο, δε πιέζουμε για καταστάσεις όπως αρραβώνες, γάμους κλπ (ούτε εγώ ούτε αυτός είμαστε τέτοιοι τύποι), μοιραζόμαστε πολλά πράγματα μαζί, ευχάριστες κ δυσάρεστες καταστάσεις κ γενικώς έχουμε την απαραίτητη επικοινωνία που πρέπει να υπάρχει σε ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε μια υγιή σχέση.
Το θέμα συγκατοίκηση δε το είχα σκεφτεί σε προηγούμενες σχέσεις μου (καμία άλλωστε δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να μου μπεί -έστω κ σαν υποψία- κάτι τέτοιο στο μυαλό!). Τώρα όμως νομίζω ότι είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω, χωρίς να έχω την απαίτηση ότι αυτό θα οδηγήσει αμέσως σε γάμο!!! Ίσως το ότι θα ήθελα να περνάω ακόμα περισσότερες ώρες με το σύντροφό μου, ίσως το ότι μένουμε ο ένας στη μια κ ο άλλος στην άλλη άκρη της πόλης, ίσως το ότι θα ήθελα να δοκιμάσω τις αντοχές μου κ στη σχέση μας αλλά κ για την ανεξαρτησία μου... όλα αυτά με κάνουν να θέλω να πάρω το ρίσκο..
Αυτή μου τη σκέψη την έχω εκφράσει -άλλες φορές με χιούμορ κ άλλες φορές πιο σοβαρά - στο σύντροφό μου, ο οποίος δεν αντιδράει άσχημα σε μια τέτοια σκέψη. Ούτε όμως είναι εντελώς πρόθυμος στο να γίνει ένα τέτοιο βήμα, καθώς είναι σαφώς σημαντικό. Ισως κ εγώ αν έρθει εκέινη η ώρα να πάρω την τελική απόφαση να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο να "κωλώσω" καθώς θα μου είναι κ λίγο δύσκολο να φύγω τόσο μακρυά απ' το σπίτι μου...Κ φυσικά θα γνωρίζω ότι μια συγκατοίκηση θέλει υπομονή κ υποχωρήσεις κ απ' τις δυο πλευρές!
Ευχαριστώ που διαβάσατε το θέμα μου κ περιμένω γνώμες κ περιστατικά δικά σας!!
Byyyyyeeee!!!