Ανακαλύπτοντας ότι είσαι καρπός βιασμού!!!
Καλησπέρα στο forum
Θα εκτιμούσα πολύ μερικές απόψεις πάνω στο θέμα.
Ο σύντροφός μου, ως τα 34 χρόνια του δε γνωρίζει ποιός είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στις επίμονες ερωτήσεις προς τη μητέρα η απάντηση ήταν πάντα "θα τα πούμε κάποια στιγμή όταν έρθει η ώρα"...
Το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας απαντούσε "δε γνωρίζω"
Η μητέρα προ 5 ετών πέθανε και δυστυχώς πήρε μαζί της και τις απαντήσεις.
Μόλις χθες όμως από τύχη συνάντησε μια παλιά καλή φίλη της μητέρας του. Είχαν από χρόνια χαθεί δε γνώριζε και για τον θάνατό της.
Να μην πολυλογώ η γυναίκα αυτή μετά από μακροσκελείς συζητήσεις αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού μαζί με την μητέρα του από έναν άγνωστο υπό την απειλή μαχαιριού! Του έδειξε και σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας της εποχής.
Η ίδια δεν έμεινε έγκυος από τον βιασμό, η μητέρα του όμως ναι και απόφάσισε να κρατήσει το παιδί, άγνωστο για ποιούς λόγους.
Ο άνθρωπός μου είναι συντετριμμένος!!! Προσπαθώ να τον πείσω να μου μεταφέρει συναισθήματα, να βγάλει τον πόνο από μέσα του, να κουβεντιάσει τις ανασφάλειές του, τις μαύρες σκέψεις του. Είναι πολύ κλεισμένος όμως! Θα προσπαθήσω να τον πείσω να δει κάποιον ειδικό αλλά δεν το βλέπω πολύ εύκολο...
Θέλω αν υπάρχει κάποιος ειδικός ανάμεσά μας να με συμβουλέψει πώς θα μπορούσα να τον βοηθήσω. Τι σκέψεις γεννά το μυαλό μας σε αυτές τις συνθήκες, που πονάει περισσότερο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια...