ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ?
Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Ειμαι η Κατερινα , μια γυναικα 33 ετων , παντρεμενη που δυστυχως στη ζωη μου τα πραγματα δεν ηρθαν οπως τα περιμενα....Ας ξεκινησω να σας διηγουμαι την ιστορια μου λοιπον.
Ολα ξεκινησαν πριν απο 4 περιπου χρονια, οταν γνωρισα τον αντρα μου. Στα ματια ολων ηταν ο Mr. Perfect , το καλο παιδι, απο καλη οικογενεια, με μια συντηρητικη δουλεια, η ψυχη της παρεας κτλ κτλ.... Γνωριστηκαμε και μετα απο 6 μηνες αρραβωνιαστηκαμε . Ολα γιναν πολυ γρηγορα και χωρις καλα καλα να το καταλαβω φτασαμε πολυ συντομα στο γαμο. Ολα καλα μεχρι εδω, μιας και σαν ατομα ταιριαζαμε παρα πολυ και η ζωη μας ηταν πραγματικα παραμυθενια....
Η ζωη μας κυλουσε ηρεμα, ομως το παζλ δεν ολοκληρωνονταν στο ερωτικο κομματι. Υπηρχε μεγαλο προβλημα αποχης , που δεν δικαιολογουνταν ποτε. Αν και απο μερια μου ειχα προσπαθησει και με τον τροπο μου , αλλα και μεσω συζητησεων να λυθει αυτο το θεμα, οι απαντησεις του ηταν παντα κοφτες! Ηταν ικανοποιημενος απο την ερωτικη του ζωη κ αυτο του εφτανε. Παντα ειχα την απορια πως γινεται ενας αντρας , και μαλιστα νιοπαντρος , να μη θελει να με πλησιασει , να μην θελει να εχει ερωτικη ζωη. Το μυαλο μου πηγαινε σε πολλα....Τριτα ατομα μπαιναν στις υποψιες μου, ημουν σχεδον σιγουρη πως κατι υπηρχε απο πισω απο την πλατη μου .
Μεχρι που μετα απο 1 χρονο περιπου, ανακαλυπτω εντελως τυχαια την υπαρξη ενος λογαριασμου mail (θα μου πεις πολλοι εχουν και δευτερα mail, τι το κακο) , αλλα και ταυτοχρονα διαφορα μηνυματα απο sites γνωριμιων και αγγελιων. Επιβεβαιωθηκα πως κατι αλλο ετρεχε, μονο που το "αθωο" μυαλο μου δεν πηγαινε σε κατι τοσο διεστραμενο.
Ναι , ο αντρας μου ειχε περιεργες θα ελεγα αναζητησεις. Ζητουσε αντρες και ζευγαρια , για να εχει τον παθητικο ρολο εκεινος . Ειδα τα mail του και τις προηγουμενες του εμπειριες οπως εκεινος τις περιεγραφε. Σοκαριστηκα! Αρχισε να ξετυλιγεται το κουβαρι μπροστα μου...Ολα πλεον εξηγουνταν! Απο την αλλη δεν ειχα χειροπιαστες αποδειξεις για το αν οντως τα εκανε ολα αυτα, η απλα επαιζε μεσα στο internet και ηταν λογια της πλακας (γιατι ο καθενας μπορει να δηλωσει και να λεει οτι θελει μεσα απο την απροσωπη κουβεντα). Ετσι το κρατησα πισω στο μυαλο μου ολο αυτο , και προσπαθουσα εδω και αρκετο καιρο, να μπορεσω να αποκαλυψω αυτο το ενοχο μυστικο του.
Δεν αργησε και πολυ να ερθει εκεινη η ωρα... Επρεπε να λειψει για ενα διαστημα μακρια απο το σπιτι μας , και ετσι ημουν σιγουρη πως αν θα εκανε κατι , θα το εκανε τωρα!
Ηθελα να ειμαι σιγουρη πως ολα αυτα δεν ειναι λογια του αερα, αλλα οντως αυτες ειναι οι προτιμησεις του. Στο μεταξυ ολο αυτο το διαστημα του το εφερνα με τροπο , για να εμπαινε ενα τριτο ατομο (αντρας) στο κρεβατι μας , και αν του αρεσει η ιδεα, και ηταν παντα αρνητικος! Δεν του αρεσουν οι αντρες ελεγε.
Πριν 1 εβδομαδα περιπου θα γυρνουσε στο σπιτι του για λιγες ημερες. Εγω ειχα φαγωθει να εντοπισω τα ιχνη του μεσω των αγγελιων που εβαζε, ετσι εφτιαξα ενα προφιλ και περιμενα τη στιγμη που θα "τσιμπησει" το δολωμα. Οντως απο μονος του με πλησιασε (υποτιθεται ημουν αντρας και εψαχνα αντρα) και αρχισε να μου μιλαει, να μου λεει τι θελει να κανουμε, και ολα οσα μπορειτε να φανταστειτε , με λεπτομερειες ανατριχιαστικες!! Δεν το πιστευα στα αυτια μου αυτο που διαβαζα. Και ομως το συνεχισα.... Ετσι δωσαμε ραντεβου για σαβατο βραδυ που εκεινος θα επεστρεφε εδω στο σπιτι του . Δεν ηρθε στο σπιτι μας , προφασιζομενος πως κατι συνεβει και επρεπε να μεινει τελικα εκει. Προτιμησε να βρεθει με τον υποτιθεμενο αντρα με αλλα λογια....Οντως πηγε στο ραντεβου του το Σαβατο , πραγμα που εξακριβωσα , ομως δεν τον περιμενε καποιος εκει.
Ετσι επιβεβαιωθηκα , και πλεον ειμαι σιγουρη 100000% για τις προτιμησεις του. Εχουν λυθει ολα μεσα μου. Νιωθω η σιγουρη καλυψη για εκεινον , που δεν μπορει να ελεγξει τα παθη του. Δεν γνωριζει κατι ακομη , μιας και επιστρεφει τελικα αυτο το σ/κ . Ξερω καλα ομως τι θελω να κανω απο εδω και περα! Να τραβηξω μια κοκκινη γραμμη σε ολα οσα με συνδεουν με αυτον , και να προχωρησω τη ζωη μου χωρις ψεμματα, κρυφες ζωες, διχασμενες προσωπικοτητες! Δεν μου αξιζει να περναω κατι τετοιο, και δεν αξιζει σε κανεναν μας. Η ευτυχια αμεσως στα ματια μου εγινε λυπη. Η ζωη μου αλλαξε τροπη 180 μοιρες. Δεν ξερω δυστυχως ομως πως να του το πω ολο αυτο...Δεν μπορω να ξερω τις αντιδρασεις που θα εχει μολις μαθευτει το πιο ενοχο μυστικο του. Ειναι λεπτη αυτη η κατασταση ....Φοβαμαι για το χειροτερο . Δε θελω να μαθευτει κατι στην κοινωνια μας , αλλα θελω να λυθουν ολα ομορφα και πολιτισμενα. Ηδη συμβουλευτηκα καποιον δικηγορο για να ξεκινησουν οι διαδικασιες του διαζυγιου, ομως εκεινος ακομη δεν ξερει τιποτα! Πως ειναι καλυτερο να το μαθει?