[B]ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ??[/B]
Γεια σας !! το τελευταιο καιρο ειμαι σε χαλια ψυχολογικη κατασταση ... αγαπαω πολυ μια κοπελα με την οποια ημασταν μαζι πριν δυο χρονια ... εγω την θελω ακομα... αρχισαμε να μιλαμε πριν κανα μηνα παλι και συναντηθηκαμε ... μετα ομως τελειωσε και παλι... και αυτο γιατι αυτη ητανε πληγωμενη με κατι που της ειχε συμβει... ειχα ξαναποσταρει παλιοτερα για αυτο το θεμα ... απλα τωρα νιωθω πως πραγματικα δε μπορω μακρια της ... καθε μερα μου λυπει ολο και περισσοτερο και δεν αντεχω στη σκεψη πως ολα τελειωσαν ... γιατι αυτο μου ζητησε ... να προχωρησω παρακατω γιατι θα πληγωθω μαζι της επειδη αυτη ψυχολογικα δεν ειναι καθολου καλα και δε μπορει να κανει σχεση ... της εχω πει τοσες φορες οτι δε με νοιαζει γιατι η αγαπη ετσι ειναι ... και θα πληγωθεις και τα παντα ... αλλα δεν ακουει ... πλεον ξαναχαθηκαμε ... μου ειναι τοσο δυσκολο να με φανταστω χωρις εκεινη καποια στιγμη ... τοσο καιρο τη σκεφτομουνα και πιστευα πως θα μασταν ξανα μαζι μια μερα ... αλλα τελικα ισως ειναι το ακριβως αντιθετο ... πιστευω πως για μενα ειναι το αλλο μου μισο ... αυτα !! πως θα μπορουσα να αντιστρεψω τη κατασταση ?? ουτε που ξερω τι να κανω ??? νιωθω χαμμενος , μπερδεμενος