Πως να το κανω να περασει
Αγαπητα μελη του φορουμ, μολις σημερα εγινα μελος και αυτο γιατι εψαχνα ενα μερος να πω το προβλημα μου γιατι πραγματικα περναω μια πολυ δυσκολη φαση. Ας αρχισω απο την αρχη. Λοιπον ειχα μια σχεση με ενα παιδι περιπου 2 χρονια. Τα πηγαιναμε πολυ καλα αλλα δυστυχως σε καποια φαση αρχισαμε να νιωθουμε οτι χασαμε το ενδιαφερον. πραγματικα ειχαμε μπει σε μια ρουτινα και επειδη ειμαστε πολυ νεοι ειμασταν και οι δυο της αποψης οτι πρεπει να δοκιμασουμε πραγματα οσο μπορουμε ακομη και ετσι χωρισαμε ωραια και πολιτισμενα αλλα ακομη υπηρχαν αισθηματα. Οταν εφυγα απο την πολη μετα απο λιγο καιρο εκεινος τα εφτιαξε με καποια αλλη. Δεν μου ειπε τιποτα ομως και το ανακαλυψα μονη μου. Αυτο ηταν η αρχη της κατρακυλας. Ενιωθα τοσο προδωμενη και απο αυτον που μου ελεγε ψεματα και απο τους φιλους μου που δεν μου ειπαν τιποτα για το τι συνεβαινε (η κοπελα ηταν απο την παρεα μας και προφανως προτιμησαν να καλυψουν εκεινη). Εκεινους τους μηνες ημουν σαν ζομπι. Την μια εκλεγα την αλλη εβριζα την αλλη φωναζα την αλλη ολα αυτα μαζι. δεν ηξερα τι να κανω και πως να αντιδρασω. Ηταν τοσο μεγαλος ο πονος που ενιωθα που δεν ξερω πως να τον περιγραψω. Τελος παντων αυτοι χωρισαν σε καποια φαση και τωρα εγω και εκεινος προσπαθουμε να δουλεψουμε την σχεση μας. Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν μπορω με τιποτα να ξεπερασω οτι εγινε. παρολο που μου ζητησε συγνωμμη και μου ειπε οτι ηταν μια επιπολαιοτητα εγω ακομη νιωθω ενα ρακος. καθεφορα που το σκεφτομαι νιωθω το στομαχι μου να σφιγκεται κλαιω συνεχεια νιωθω μονη, νιωθω οτι με επιλεγει σαν δευτερη επιλογη. εχουν περασει 6 μηνες και ακομη ειμαι στην ιδια κατασταση καθε μερα το σκεφτομαι και καθε μερα ποναω. Μερικες φορες λεω στον εαυτο μου οτι οτι εγινε εγινε και το να στεναχωριεμαι δεν ειναι οφελει.. αλλα μετα απο λιγο ξαναπεφτω. Τι να κανω? Νιωθω οτι θα μεινω για παντα ετσι.