Νομιζω οτι πασχω απο καταθλιψη
Καλησπερα φιλοι μου, ειμαι 54 χρονων και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω τον τελευταιο χρονο.
Ενω παλια ημουν μια γυναικα που προσεχε τον εαυτο της και την εμφανιση της τελευταια δεν εχω διαθεση για κανενα ειδος καλοπισμου. Για να καταλαβετε ακομα και το μπανιο μου το κανω σαν αγγαρια. Θελω να ειμαι συνεχεια ξαπλωμενη, να κλαιω και ειμαι μονη. Δεν εχω διαθεση για βολτες εξοδους και χαρες. Εχω να βγω περα απο τα καθημερινα ψωνια απο το σπιτι μου για διασκεδαση απο το πασχα οπου αναγκαστικα ηταν να παρευρεθω σε ενα πολυ χαρμοσυνο γεγονος. Περασα πολυ καλα αλλα ακομα και την ημερα της ετοιμασιας ηθελα να παρατησω τα παντα και να ξαπλωσω.
Η αληθεια ειναι οτι εχω περασει πολυ δυσκολα παιδικα χρονια κριως λογω της φτωχεια και της μεγαλης ηλικιας των γονιων μου. Υστερα εκανα λαθος επιλογη στον συντροφο, χωρισα και μεγαλωσα σχεδον μονη μου τα 2 μου παιδια. Αργοτερα παντρευτηκα και εκανα και ενα τριτο παιδι που φυσικα τα υπεραγαπω και αυτα με κρατανε στην ζωη. Απο τιποτα αλλο δεν παιρνω χαρα και καθημερινα κλαιω ακομα κι αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος.
Επιπλεον γκρινιαζω και παραπονιεμαι πολυ ευκολα και νομιζω πως πασχω απο καταθλιψη. Τι με συμβουλευεται να κανω; Χρειαζομαι ψυχολογο ή ψυχιατρο; Μηπως αγωγη;
Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα!