Originally Posted by
kostas5150
Ισως το προβλημα μου να εχει σαν πυρηνα το οτι παντα ημουν αυτος που στηριζε χωρις να στηριζομαι κ δεν εννοω την οικονομικη κατασταση αλλα την ψυχολογικη.
Οκ, πρώτη διαπίστωση..καλά το πας.Προφανώς κουράζεσαι κάποια στιγμή όταν συνεχώς ακούς την κλάψα του άλλου και τη δική σου δεν την ακούει ποτέ κανείς!
Δεν ειχα ποτε σταθεροτητα στην ζωη μου.Αλλαζα σχολεια γιατι βαριομουν.Αλλαζα παρεες κ κοπελες γιατι ενιωθα κορεσμενος.Αλλαζα δουλειες γιατι ειτε βαριομουν ειτε εκνευριζομουν τοσο που εφτανα σε σημειο να τους την "λεω"!
Μήπως απλώς δεν έχεις ανάγκη -τουλάχιστον ακόμα- για σταθερότητα?που είναι το κακό σε αυτό.Δε γουστάρεις σταθερότητα, είσαι διαβατάρικο πουλί...
Εχω ενεργεια κ θελω να κανω πραγματα κ μετα πεφτω γιατι δεν μπορω να κανω αυτα τα πραγματα ειτε λογω οικονομικων ειτε λογω απομακρυνσης φιλων κ γνωστων!
Το οικονομικό είναι όντως θέμα...αλλά υπάρχουν πράγματα για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου είτε τζάμπα είτε με λίγα χρήματα.Δεν ξέρω αν δουλεύεις αλλά αν δεν το κάνεις, κατά την άποψή μου να!αργία μήτηρ πάσης κακίας!
Προχτες στην γιορτη μου περιμενα να με θυμηθουν ατομα που παμε για καφε ή με γνωριζουν χρονια..μαζι με τους γονεις μου πανω απο 7-8 ατομα δεν ηταν..
Κι εμένα κανείς δε με θυμάται ποτέ παρά μόνο οι πολύ κοντινοί.Καλύτερα!βαριέμαι κι εγώ τα τηλ σε γιορτές, με βγάζουν από την υποχρέωση να πάρω κι εγω!
Ηθελα να βγω να εκτονωθω κ ο ενας ο "φιλος" μου δεν ηθελε να ερθει επειδη δεν ειχε γυναικες η παρεα....
Τς τς τς ...άντρες!
τελικα βγηκα με μια πρωην μου(!) κ με τους φιλους της..η οποια με εκμεταλλευεται λογω αδυναμιας κ λαθη παλια κ δεν με πειραζει..
Την πρώην τι την ήθελες???μήπως κι εσύ την εκμεταλλεύτηκες για να βγεις???
κοιμαμαι 3-5 ωρες την ημερα..ξερω οτι κατι εχω κ ψαχνω να βρω τι περιπου εχω ωστε να παρω μια πορεια να με βοηθησω χωρις τους γιατρους,τουλαχιστον οχι ακομα.Δεν μ'αρεσει να τα παραταω..προσπαθω να αυτοαπασχολουμαι ειτε παιζοντας μπασκετ ειτε με το να πηγαινω για καφε ειτε με το ιντερνετ,οτιδηποτε με κανει να μην το σκεφτομαι.Ολοι ριχνουν βαρος επανω μου που δεν μπορω πια να κρατω κ τα δικα μου κ τα δικα τους.Εχω πιεσεις απο την μητερα μου,ειχα πιεσεις απο την κοπελα μου,κανω τον "ψυχαναλυτη" για την την πρωην μου κλπ κλπ..ε δεν μπορω αλλο..ανθρωπος ειμαι κ οχι ρομποτ..Δεν ειμαι καλος στις γενικες αναλυσεις αλλα ελπιζω να σας βοηθαω να με βοηθεισετε,αν μπορειτε..
Εάν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να τους πεις να μη σε κριτικάρουν κιόλας.Φτάνουν τα όσα σκέφτεσαι από μόνος σου, δε θα φορτωθείς και των άλλων!κοίτα την παρτούλα σου, κοίτα να τα βάλεις ένα ένα κάτω και να δεις τι σε απασχολεί και στο κάθε τι προσπάθησε να σκιαγραφήσεις και μια πιθανή λύση..μην τα μπερδεύεις όλα μαζί.