Originally Posted by
crazy_diamond
carrie μου,
το καταπληκτικό με τις φαντασιώσεις είναι ότι δε χρειάζεται να τις πραγματοποιήσουμε για να τις απολαύσουμε είτε μόνοι / μόνες μας, είτε με το σύντροφό μας. Είναι ό,τι πιο νορμάλ και όμορφο και ερεθιστικό να τις μοιραζόμαστε με τον άνθρωπό μας και να τις ευχαριστιόμαστε!
Μαλλον δεν ειναι ερεθιστικο να ακουει για αλλους αντρες! Κι αυτο του εξηγουσα, δε θελω καν να τις πραγματοποιησω, μου λεει οτι οταν εισαι σε μια σχεση πρεπει να εχεις το μυαλο σου μονο στον ανθρωπο σου παντα, και δεν μπορω να αντιλεγω, οταν ημουν πραγματικα κολλημενη με καποιον τυπο δε μπορουσα να σκεφτω αλλον, αλλα εκεινοι παιζανε πολυ με το μυαλο μου κτλ, ημουν πιο μικρη κτλ, τωρα δεν το θεωρω κακο αυτο, αλλα μαλλον θα επρεπε
Καθόλου φρικιό δεν είσαι ούτε και φταίει κάποια ''τοξική ειλικρίνεια''.
Ίσα ίσα, το ότι πήρες και το θάρρος και την πρωτοβουλία να ανοιχτείς και να μιλήσεις στο φίλο σου είναι, για μένα, άνοιγμα και μια πράξη παράδοσης.
Αν κάποιος έπρεπε να αισθανθεί άσχημα και προδομένος νομίζω ότι θα έπρεπε να είσαι εσύ μετά από αυτό το ''άδειασμα''!
Δεν πηρα πρωτοβουλια, αρχισε να με ρωταει γιατι θελει να τα ξερει ΟΛΑ, κι εγω δε μπορω να πω ψεματα. Μπορω να μη λεω πραγματα, αλλα οταν με ρωτανε 9,5 στις 10 μου ειναι αδυνατον να πω ψεματα
Είναι τόσο ανασφαλής; Θέλει τόσο πολύ να έχει τον έλεγχο ώστε να μην αφήνεται να απολαύσει ένα ''παιχνίδι'' που μοιράζονται τα ζευγάρια;
Δεν πιστεύει αρκετά στον εαυτό του και σε αυτό το όμορφο που χτίζετε και ζείτε μεταξύ σας τόσους μήνες και προτιμάει να το ακυρώνει;
Ειναι ανασφαλης ναι, και ζηλευει κτλ κτλ. Αλλα ειναι και οτι αυτος δεν τον κανει αυτο και οταν κανει ερωτα με εμενα σκεφτεται μονο εμενα, ενω εγω 1 στια 10 ας πουμε μπορει να σκεφτω και εναν που ειδα σε ενα μαγαζι και μου αρεσε, και δεν προκειται να ξαναδω, ουτε θελω!
Είχες ανοίξει ξανά θέμα με τις έμμονες ιδέες του και το αυτομαστίγωμά του όταν σκεφτόταν ότι δε θα αντέξει να σε δει με ένα συγκεκριμένο άτομο ΑΝ κάποια στιγμή χωρίσετε! Και απ' ότι μας είπες προτιμούσε να χωρίσετε από τώρα για να μην το ζήσει αυτό το υποθετικό σενάριο και πονέσει!
Ναι οι αυτοεκπληρουμενες προφητειες και των δυο μας βγηκανε. Εμενα οτι θα με παρατησει επειδη δεν ειμαι αρκετα καλη για αυτον, (κι εγω εχω θεμα ανασφαλειας), και αυτος οτι εγω θα τον προδωσω σκεφτομαι αλλον, μονο που δεν επεσε μεσα στο ατομο.
carrie μου, δεν είσαι κατώτερη ούτε ανεπαρκής.
Πιστεύω όμως ότι ανεπαρκής αισθάνεται ο φίλος σου και όλο αυτό που έγινε το καθρεφτίζει.
Όχι μόνο συγκρίνει τον εαυτό του με τους άντρες που μπορεί να φαντασιωθείς, που δεν υπάρχουν δηλαδή στην πραγματικότητα, αλλά νιώθει και να απειλείται από αυτούς. Όχι, αυτό δεν είναι δική σου ανεπάρκεια, βρε κορίτσι.
Συγκρινει ομως και τον εαυτο του με εμενα, π.χ. εγω δεν θα το εκανα αυτο, εσυ το κανεις, εγω ειμαι ρομαντικος καλος ευαισθητος, εσυ εισαι τσουλακι!!
Λυπάμαι που πονάς, όμως προσπάθησε να τα δεις και από αυτή την οπτική.
Το θέμα είναι δικό του και το βγάζει με αυτό τον τρόπο επάνω σου και επάνω στη σχέση σας.
Νμιζω οτι το θεμα ειναι και δικο μου και της σχεσης μας, γιατι μπορει να ταιριαζαμε και να περναγαμε ωραια, αλλα καπου ελειπε μια φλογα, και αυτο βγηκε.. :( Και ως συνηθως φταιω εγω
Σου αφήνω μια αγκαλιά :)
Μου χρεαιζεται πολυ, ευχαριστω :)