"Τα κατάφερα!"... και άλλες σκέψεις μου...:)
Γεια σας ξανά. Μου φαίνεται ότι το έχω δει σαν ημερολόγιο ή κάτι τέτοιο...αλλά μου αρέσει να γράφω τις σκέψεις μου και να μου απαντάνε ή να λένε και οι άλλοι τις δικές τους...
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναναφέρει,αλλά ασχολούμαι με το θέατρο και κάνω και μαθήματα. ένα από τα Σάββατα μετά την παράσταση που παίξαμε, κάναμε μια άσκηση όπου καθόμασταν όλοι κάτω και ένας ένας πήγαινε μπροστά στους άλλους και διάβαζε ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο (όλοι το ίδιο διαβάζαμε) με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και με υπερβολικές κινήσεις στο σώμα. τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι μου είπαν όλοι ότι δεν με περίμεναν τόσο άνετη γιατί με είχαν συνηθίσει σφιγμένη και ντροπαλή..(ίσως και λίγο "άχρηστη") και το σάββατο που πέρασε, δουλέψαμε λίγο τους μονολόγους μας (εγώ έχω διαλέξει ένα κομμάτι από την κυρία μαργαρίτα,μια κουκουρούκου(διχασμένη προσωπικότητα) καθηγήτρια)...στην αρχή ντρεπόμουν,οπότε δεν ήμουν και πολύ καλή,όμως σε κάποια φάση είδα ότι είχαν μείνει και τα παιδιά και αυτή που μας κάνει μάθημα λίγο κάγκελο και με παρατηρούσαν,με προσέχανε και κατάλαβα ότι άρχισα να τα καταφέρνω...και το αίσθημα ήταν φοβερό. μου είχε λείψει αυτό το αίσθημα!
έβλεπα όλους τους ηθοποιούς που παίζαν στο νησί και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να παίζω σαν αυτούς...ήταν όλοι απίστευτα καλοί, και αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν... αυτά νομίζω για σήμερα :p
γράψτε ότι θέλετε,είτε είναι σχετικά είτε άσχετα...π.χ. σε τι πράγμα τα καταφέρνετε καλά και σας κάνει να νιώθετε ωραία;;
και πάρτε και το τραγούδι της βδομάδας :) http://www.youtube.com/watch?v=j5vJdH0LcRE