Απο μικρη ημουνα αδιαφορη ως το πως νιωθω την ωρα του σεξ. νιωθω εξαψη με καθε εναν καινουργιο συντροφο και αμεσως μετα τις 2 φορες παυει να υπαρχει! αποτελεσμα ειναι να μην με ικανοποιει τιποτα! με τον δικο μ τωρα βαριεμαι και βαζω τον εαυτο μου σε διαδικασια ''ξυπνιτιριου'' για να κανω σεξ, δεν ξερω τι νιωθω ξερω πως τον αγαπαω ομως, αλλα οπως και με πολλους αλλους αντρες στην ζωη μου εχω ενα αισθημα ουδετερο
με χαρακτηριζει αναισθησια? ακουσα χτες σε μια μελετη πως τα ευαισθητα ατομα εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση, ενω αντιθετα τα ατομα που δεν χαμπαριαζουν εχουν μεγαλη αυτοπεποιθηση. τελικα δεν εχω καταλαβει τι ειμαι αφου ενω εχω αυτοπεποιθηση σε ολα σχεδον, δεν εχω οσο αναφορα την εμφανιση μου και την επαφη μου με ομαδα ατομων οπου νιωθω ανταγωνισμο. ειμαι ομως αναισθητη παρ ολη αυτη τη μεμονομενη ευαισθησια
ευαισθητος εισαι οταν σε αγγιζουν ολα? εμενα πχ δν με αγγιζει καποια ρομαντικη πραξη αλλα χτες πχ εμαθα στο ζωο μου να κανει κυκλους και μ ρθε να βαλω τα κλαμματα απ την χαρα μου!
θα αναφερθω παλι στο θεμα του βιασμου μου που με απασχολησε απο χτες ξαφνικα, ειμαι αναισθητη επειδη με χρησιμοποιησε καποιος που αρχικα ειχα την αυτοπεποιθηση πως ισως χρησιμοποιουσα εγω παρ ολο που ημουν σε μικρη ηλικια?